Britney Spears: Näin valmistaudun punaiselle matolle

Laulaja Britney Spears kertoo, miten pitää kunnostaan huolta ja paljastaa salaisuutensa punaiselle matolle.

Vastikään kihlautunut Britney Spears kertoo urheilevansa vähintään kolme kertaa viikossa pitääkseen itsensä kunnossa, uutisoi Female First.

Spears pyrkii pitämään vartalostaan ja mielestään huolta urheilemalla säännöllisesti ja syömällä terveellisesti, vaikka aikataulu olisikin tiukalla.

– Olen todella kiinnostunut hyvinvoinnista ja pyrin urheilemaan vähintään kolme kertaa viikossa. Nukkumaan menen ajoissa, jotta ehdin saada kauneusuneni. Lisäksi juon paljon vettä pitääkseni vartaloni kosteutettuna.

Aikaisemmin Spears on kertonut Stylist-lehdelle, ettei ole aamuvirkku ja jäisi mieluummin nukkumaan kuin lähtisi kuntoilemaan.

– Vaikeinta on yrittää nousta sängystä ja lähteä aamulla kuntoilemaan. En ole treenannut noin kahteen viikkoon. Joskus on vaikeaa motivoitua, mutta kun pääsee ylös sängystä ja tekee sen, tuntuu siltä kuin olisi valloittanut maailman.

30-vuotias kaunotar myös paljasti, miten valmistautuu juhlahumuun kaikessa kiireessä.

– Minulta kestää noin puolitoista tuntia valmistautua punaiselle matolle. Kaikki alkaa suihkusta, jonka jälkeen kuivaan hiukseni ja nautin kupin kahvia. Siinä vaiheessa meikkaajani on jo ehtinyt saapua ja keskustelemme millaisen tyylin haluaisin pehmeän vaiko syntisen. Käymme myös vaatekaappini sisällön läpi ja mietimme yhdessä, mikä tyyli sopisi. Tämän kaiken jälkeen hoidamme minut kuntoon, ja se onkin koko valmistautumisessa hauskinta.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Female First

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat