Britney Spears esittelee kovaa treenirutiiniaan: "Olen harjoitellut tiputtaakseni painoa"

Pop-tähti Britney Spears jakoi faneilleen vilauksia treenirutiinistaan.

Muun muassa Toxic-hitistä tunnettu laulaja Britney Spears tarjosi faneilleen mahdollisuuden seurata hänen treeniohjelmaansa Instagramin kautta.

Laulaja julkaisi tilillään videon, jolla hän esittelee suosikkiliikkeitään. Julkaisuun hän selvensi omia treeniohjelmaansa ja sen taustoja.

Ulkona kuvatulla videolla Spears työskentelee pääasiassa kehonpainolla ja kevyillä kahvakuulilla näyttäen, että kyseinen treeni onnistuu helposti keneltä vain kotioloissa.


– Olen harjoitellut todella kovaa tiputtaakseni painoa. Minulle puolitoista kiloa on kuin kolme ja puoli kiloa, se on todella vaikeaa, Spears avaa julkaisussa.

Spears kertoo, että kestävyysharjoitukset, kuten juokseminen, eivät ole häntä varten. Laulajan mukaan hänen vartalonsa lihasmuisti on pysynyt ennallaan hänen voimisteluajoiltaan ja siksi lihaksen kasvattaminen on hänelle helppoa.

– Avain treeniini on toisto, mutta se käy tylsäksi, joten olen kirjoittanut vihkoon kaikki suosikkitreenini, Spears sanailee.

Pop-maailman suurimpiin tähtiin lukeutuva Spears kuuntelee usein treenatessaan musiikkia, mikä helpottaa hänen treenaamistaan. Lopuksi Spears painottaa olevansa vielä matkansa alkuvaiheilla.

– Tiedän, että en näytä tässä hyvältä, mutta työskentelen sen eteen. Toivottavasti joku päivä voin antaa vastuksen poikaystäväni vatsalihaksille, personal trainer Sam Asgharin kanssa seurusteleva Spears toivoo.

Asghari oli kommentoinut naisystävänsä julkaisua kannustavasti. Kaksikko on aiemmin julkaissut yhteisiä treenivideoita.

– Niin täydellinen kuin mahdollista! Leijonatar aina inspiroimassa maailmaa, Asghari hehkutti tyttöystäväänsä.

Spears julkaisi treenivideonsa viikko sen jälkeen, kun hän syytti paparazzivalokuvaajaa hänestä otettujen kuvien muokkaamisesta. Spearsin mukaan paparazzi teki hänestä kuvamanipulaation avulla 20 kiloa painavamman.

Keväällä Spears on hoitanut fyysisen kuntonsa lisäksi mielenterveyttään. Alkukeväästä hän hakeutui mielenterveyshoitoon, mutta on sittemmin palannut elämään normaalia arkea.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat