Bridget Jones 3: Lihooko tähtinäyttelijä?

Kolmas Bridget Jones elokuva on valmiina tuotantoon, sillä päätähti Renee Zellweger suostui jatko-osaan – tosin tiukoin ehdoin.

Bridget Jones - elämäni sinkkuna ja Bridget Jones: Elämä jatkuu elokuvat saavat nyt jatko-osan monen vuoden tauon jälkeen. Bridget Jonesin roolissa hurmannut Renée Zellweger on päättänyt jatkaa elokuvien sinkkuikonin roolissa, mutta hän on ilmoittanut, että ei halua enää lihottaa roolia varten, kertoo femalefirst.co.uk.

– Renée ei epäröinyt suostua, kun hän kuuli, ettei roolia varten tarvitse lihoa. Hän vihasi lihomista kahdessa aiemmassa elokuvissa, tähden lähipiiristä juorutaan.

Uusimmassa Bridget Jones elokuvassa nähdään myös Mark Darcyn roolia esittänyt Colin Firth ja ketkua Daniel Cleaveria näytellyt Hugh Grant. Kuninkaan puhe elokuvasta Oscarilla palkittu Colin Firth odottaa kuulemma kovasti uusimman Bridget Jones -elokuvan filmaamista sekä juonenkäänteitä, kun sinkut ovat aikuistuneet ja kuvioihin tulevat niin avioliitto kuin lapsetkin. Nähtäväksi jää, hankkiiko Bridget perheenlisäystä herra Darcyn kanssa vai uiskenteleeko kelvoton Cleaver takaisin hänen elämäänsä.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja