Brändigurun uskomaton elämänmuutos: Rakastui naiseen

Brittijulkkis Mary Portasin elämä muuttui, kun hän rakastui naiseen ja otti avioeron miehestään. AVAn Mary – kauppojen kuningatar -ohjelmassa bisnesrouva pistää tuulemaan pelastaakseen ahdingossa olevat pienliikkeet.

Portaksen omassa elämässä on niin ikään riittänyt tuulta ja pyöritystä. Englannissa syntynyt 48-vuotias myyntiguru joutui jo nuorena opettelemaan pitämään puolensa, sillä hän menetti molemmat vanhempansa ollessaan vain 18-vuotias.

Isän yllättävän kuoleman johdosta lahjakas Mary luopui opiskelupaikastaan sekä haaveestaan tulla näyttelijäksi, ja lähti sen sijaan luomaan uraa kaupanalalle.

Hän teki nopeasti nimeä vähittäiskaupan saralla ja alle kolmikymppisenä Portas oli ehtinyt työskennellä jo Britanniassa arvostetuille Harrod'sille ja Topshopille. Hänen nimiinsä on usein mainittu myös Harvey Nicholsin nostaminen modernien muotimerkkien kärkikastiin. Portas keksi mainostaa brändiä television Todella upeeta -hittisarjassa, ja loppu on historiaa.

Tänään Mary Portas on maassaan huippujulkkis, maineikas ja tunnustettu vähittäiskaupan ja brändiviestinnän asiantuntija, joka on kirjoittanut aiheista myös useille kielille käännettyjä hittikirjoja.

Mutta ei tässä suinkaan kaikki. Portasin siviilielämän käänteitä voisi kuvata jopa huimaa uratarinaa ihmeellisemmiksi.

Portasin 14 vuoden avioliitto päättyi, kun hän tapasi nykyisen elämänkumppaninsa, muotitoimittaja Melanie Rickeyn. Portasin pitkäaikainen aviomies ymmärsi asian laidan ja pari erosi ystävinä.

– Muista, että avioliittosi on perustunut rakkauteen. Kunnioita sitä tosiasiaa. Niin me teimme, ja sen vuoksi kaikki meni hyvin, Mary neuvoo avioeron kanssa kamppailevia.

Naiseen rakastuminen muutti bisnesrouvan elämän suunnan täysin, ja nykyisin aviopari Mary ja Melanie ovat yksi Brittien muotimaailman suosituimmista ja seuratuimmista julkkispariskunnista.

Mary - kauppojen kuningatar AVAlla sunnuntaina 4.9. klo 23.50.

Lähteet: Dailymail.co.uk, Wikipedia.org, Guardian.co.uk

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja