Bottas tuskissaan autonsa kanssa – "Meni aika pieleen"

Valtteri Bottasta sapetti Singaporen GP:n aika-ajon jälkeen. Vauhti ei yksinkertaisesti riittänyt kuudetta sijaa parempaan.

Bottaksen ero Sebastian Vettelin paaluapaikka-aikaan oli yli 1,3 sekuntia. Tallikaveri Lewis Hamilton oli viides, joten Mercedes oli heikompi kuin molempien edelle ehtineet Ferrarit ja Red Bullit.

MAINOS

Singaporen F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Singaporen GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Bottaksen auton säädöt ovat olleet hakusassa koko viikonlopun ajan.

– Ei tuntunut oikein hyvältä, ja kyllä se näkyy kellossakin. Oli aika hakusessa homma tänään. Teimme aika isoja muutoksia eilisestä, ne meni aika pieleen, Bottas kertoi.

– Jouduimme tekemään (lauantain) harjoitusten aikana isoja muutoksia, se meni parempaan päin ja teimme vielä muutoksia aika-ajoon, mutta ei vain tuntunut oikein hyvältä.

– Päädyimme Lewisin kanssa aika erilaisiin säätöihin. Joka tapauksessa aika paljon näköjään kärkeä perässä, Bottas harmitteli.

Suomalaiskuski kertoi jo eilen, että suurin ongelma on pidon puuttuminen. Auton peräpää on ollut suuri kompastuskivi.

– Siihen on koitettu kaikenlaista. Jotkut asiat auttavat ja tuntuu paremmalta, mutta sitten aika on paljon huonompi. Olemme kiertäneet ympyrää säätöjen kanssa, Bottas harmitteli.

Pisteet jaetaan huomenna ja Bottas lähtee kaikesta huolimatta hyökkäämään. Tilanne on kuitenkin vaikea.

– Tiedämme, ettei meillä ainakaan nopein auto ole täällä. Se nyt on lähtöasetelma huomiseen ja täytyy vain ottaa kaikki irti, Bottas totesi.

Lue myös:

    Uusimmat