Bottas paljastaa: Ässä hihassa kisan varalle

Valtteri Bottas harmitteli tuhannesosan tappiota Sebastian Vettelille, mutta hänellä on ässä hihassa huomista kisaa varten.

Bottas otti aika-ajossa Australian tapaan kolmosruudun, edelle ehtivät paalupaikan napannut tallikaveri Lewis Hamilton sekä Vettel. Toisessa kisassa peräkkäin Bottas saa vierelleen Kimi Räikkösen. Vaikka Bottas tunsi parantavansa aika-ajon edetessä, ei täydellistä kierrosta tullut.

MAINOS

Kiinan F1-viikonloppu C Morella!

Sunnuntai: Kiinan GP klo 08.55, ennakkotunnelmat klo 07.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More

– Se oli aika pienestä kiinni taas, yksin punainen pääsi taas väliin, mutta sille ei voi enää mitään. Yksi tuhannesosa löytyisi kyllä jostain. Paaluun jäi vähän alle kaksi kymmenystä (0,187 sekuntia), se on vähemmän kuin viimeksi, Bottas sanoi C Morelle.

– En ehkä ihan kaikkea saanut irti. Kyllä siinä se pari kymmenystä oli. Lewis oli tosi nopea tänään, hän jatkoi.

Bottas paljasti, että autoa säädettäessä huominen kisa oli painanut vaakakupissa aika-ajoa enemmän. Kiinan kisaan odotetaan märkiä ja erittäin haastavia olosuhteita.

– Tein pari juttua säätöjen kanssa, mitä piti valita joko aika-ajoon tai kilpailuun. Pidin enemmän kisasäätöjä mielessä, koska uskon, että huomenna kisavauhti ratkaisee todella paljon. Kisassa tulee sattumaan ja tapahtumaan, kilpailu on pitkä. Koitin säätää enemmän kisaan kuin aika-ajoon, toivottavasti se huomenna poikii. Lähdetään siitä syöttämään vain, Bottas sanaili kansainvälisessä lehdistötilaisuudessa.

– Pari säätömuutosta tuossa oli, joita sitten arvottiin, että kuinka isoja muutoksia tehdään ja insinöörin kanssa puhuttiin, että mikä huomisessa kisassa on mahdollista. Pidettiin vähän huomista silmällä, katsotaan miten auto toimii, hän jatkoi C Morelle.

Sadekelin renkaita päästiin kokeilemaan perjantain Shanghain radalla vain muutaman kierroksen verran. Katso ylälaidan videolta Bottaksen spekulaatio renkaista sekä haastattelu kokonaisuudessaan.





Lue myös:

    Uusimmat