Mainos

Botox ei riitä enää Simon Cowellille

52-vuotias mediamoguli pistää rahaa palamaan, ettei tulisi ryppyjä.

X Factor -tuomari Simon Cowell on ollut pitkään huolestunut vanhenevasta ulkonäöstään. Hollywood-kerman suosimasta Botoxista on tullut miehelle jo "yhtä tavanomaista kuin hammastahna".

Upporikas Cowell ei enää luota pelkkään Botoxin voimaan. Plastiikkakirurgisen Lancer-sairaalan hoitaja lipsaittu, että Simon Cowell on yksi Lancerin vakioasiakas. Kyseisen plastiikkakirurgisen sairaalan erikoistuote on lampaan istukkaa sisältävä nuorennushoito.

Hoidossa käytetään uusi-seelantilaisen lammaslajin kantasoluja. Daily Mirror -lehden mukaan kantasoluja käytetään myös kultahiukkasia sisältävässä kuorinta-aineessa. Voide levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa puoli tuntia. Hoito maksaa 330 puntaa, eli reilut 400 euroa.

– Simon uskoo, että tämä hoito nuorentaa häntä vuosilla, joita on kertynyt auringonpalvonnasta ja tupakoinnista, lähde kertoo.

Sairaalan lääkäri kertoo, että kyseiset lampaat elävät erityksissä modernista maailmasta ja näin ollen täysin puhtaita kaikista saasteista.

– Solut, joita käytämme ovat täynnä ravinteita ja ne tulevat lampaan lapsiveden mukana. Siitä ei koidu vahinkoa eläimelle, lääkäri kertoo.

Ketkä muut tähdet käyttävät lampaan istukkaa kauneudenhoidossa? Lue lisää: Botox ei riitä enää Simon Cowellille

X FACTOR USA Subilla tiistaisin ja perjantaisin klo 20.00.

(Sub)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja