Bond-elokuvan liput myyntiin aamulla – Finnkinon sivut kaatuivat

Uuden James Bond-elokuvan liput tulivat ennakkomyyntiin keskiviikkona.

Bond-elokuvan lipunmyynti pyörähti käyntiin tänään keskiviikkona klo 10. Kiinnostus oli kuitenkin alusta lähtien sen verran massiivista, että sivut kaatuivat. 

Finnkino on päivittänyt viralliselle Facebook-sivuilleen tiedon noin 20 minuuttia sitten, ettei verkkosivuille valitettavasti pääse tällä hetkellä tekemään varauksia.

– Bond-kuume on ruuhkauttanut verkkosivumme ja ne takeltelevat valtavan ruuhkan vuoksi. Vaikka varauduimme tähän, siitä huolimatta sivut ovat hitaat. Pahoittelemme tätä, Finnkinon sivuilla lukee.

– It-agentit työskentelevät ongelman parissa parhaillaan, ja toivottavasti saamme ne pian taas vauhtii, sivuilla kerrotaan.

Suomalaiset Bond-fanit pääsevät näkemään elokuvan peräti viikkoa ennen kuin elokuva tulee valkokankaille esimerkiksi USA:ssa ja monissa suurissa Euroopan maissa. Suomen ensi-ilta on 30. lokakuuta.

Historian 24. Bond-elokuvassa tulee olemaan varsin klassinen Bond-henkinen kattaus toimintaa, räjähdyksiä, vauhtia ja vaaratilanteita sekä tietenkin naiskauneutta.

Sam Mendesin ohjaaman Spectren pääosaa näyttelee Daniel Craig. Elokuva on jo neljäs Craigin tähdittämä Bond-elokuva.

Muissa rooleissa nähdään muun muassa Christoph Waltz,Léa Seydoux, Ralph Fiennes ja Naomie Harris.

Lue myös:

    Uusimmat