Bolshunov ja Kläbo kiusallisessa tilanteessa aiemman hääkutsun takia: "Kuka tietää, ehkä hän tuleekin"

Oberstdorfin MM-kisojen kuninkuusmatkan loppukirissä tapahtunut välikohtaus ei ole saanut Aleksandr Bolshunovia perumaan Johannes Hösflot Kläbon hääkutsua, kertoo venäläishiihtäjän valmentaja Juri Borodavko.

Bolshunovin kisat päättyivät rajuun pettymykseen, kun hänen sauvansa katkesi 50 kilometrin perinteisen kilpailun mestaruustaistelussa osumaan Kläbon kanssa.

Tuomaristo päätyi hylkäämään Kläbon nähtyään tämän estäneen Bolshunovia. Mestariksi nousi Emil Iversen, joka oli ehtinyt venäläisen edelle sauvarikon jälkeen.

Tapauksesta on heitetty sananvaihtoa puolin ja toisin, mutta ainakaan Bolshunovin valmentajan mukaan Juri Borodovkon mukaan riita ei ole mennyt henkilökohtaiselle tasolle. Yksi erikoinen käänne asiassa on, että Bolshunov juhlii huhtikuussa häitään, johon hän oli alun perin kutsunut myös Kläbon mukaan.

– Aleksandr ei itse asiassa ole perunut kutsua, minun tietääkseni, eikä hän aio tehdäkään niin, vaan se pysyy voimassa. Häät ovat huhtikuun lopussa, Borodovko kertoo Sovetski Sportille.

On silti epäselvää, aikooko Kläbo matkustaa Venäjälle häitä varten.

– Kläbo pelkää erittäin paljon koronavirusta, ja se voi estää häntä. En tietenkään voi päästä Johanneksen pään sisään. Kuka tietää, ehkä hän ottaa ja tuleekin, Borodovko jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat