Blogihelmiä: Stella-koira on palannut!

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Stella-koiran elämää

Stella-koira on taas palannut päivittämään blogiaan uusien uutisten kera!

"Ai niin ja mä oon muuttanu. Mulla on nyt uus koti. Tää on niin kivaa! Täällä on tilaa peuhata ja juoksennella. Ja kaikista siisteintä on, että mulla on ihan oma huone. Äiti tosin kutsuu tätä mun huonetta vierashuoneeks, mut kai sit "vieras" on mulle joku toinen nimi. En mä enää pysy mukana mun nimissä, kun mulla on niitä niin sikana."

Kavioliitossa russin kanssa

Hevosen raskaus etenee!

"Vajaa kolmannes jäljellä, tällä mennään. Poni on pitänyt vähän rokulipäiviä ja ollut kevyemmällä liikunnalla. Oikeastaan ollaan menty vain sitä tahtia mitä mamma mahtavan mahansa kanssa on halukas etenemään. Lähinnä siis menty käyntiä ja vähän ravia, tänään oli sitten tiellä halukas jopa laukkaamaan. Pellolle tuolla kahjolla ei uskalla edes mennä, se menis siellä varsasta välittämättä tuhatta ja sataa häntä suorana."

Sitä sun tätä

Blogisti on käynyt Vares-elokuvan ensi-illassa.

"Oli se aika spektaakkelimaista katsella taivaalle suunnattuja valokeiloja. Sitä suuremmilta ja mahtavammilta ne näyttivät mitä lähemmäs hallia menin. Lumisateesta ja myräkästä huolimatta valot loistivat taivaalle kuin ufo alusten valokeilat maahan päin. Tuli aivan Hollywood-tunnelma, hyvä niin, koska olin jännittänyt hivenen koko tapahtumaa."

Hannan pohdiskelua ja ajatuksia yms. :D

Blogisti odottaa jo innolla kevättä.

"Ja kevät vasta ihanaa onkin kun asfaltti rupee näkymään lumen alta ja aurinko paistaa, lopulta kukat kukkii ja tulee kaikkia niin sulosia pikku ötököitä joiden takia saa kiljua. Mutta olen sitä mieltä, että kevät ja kesä Suomessa on parasta. Kyllähän se kaunista on tuolla jossain Espanjassa tai Miamissa, mutta Suomessa se on omanlaista se kauneus. Luonto kukkii ja eläimiä näkee metsissä vaikka minkälaisia."

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Heli Vartiainen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja