Blogihelmiä: Me ollaan voitettu lotossa

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Mesen maailma

Blogistin äiti on saanut lottovoiton, ainakin melkein.

"Me ollaan voitettu lotossa. Ainakin mutsi sanoo näin, mutta mitään rahoja mä en oo kyllä nähny. Mutsin hokeman uskottavuutta syö myös se, että se ei oo lähteny shoppailee eikä se oo varannu matkaa Tamperetta kauemmas. Kun uusia Ti-Ti-Nalle leffojakaan ei alkanu ilmaantua soittimeen, mä aloin epäillä pahinta. Ja niinhän se oli. Taas oli kyse jostain typerästä vertauskuvasta."

Kokemuksia Kanadassa

Blogisti on vieraillut Walmart-ketjun kaupassa. Palvelu on huomattavasti rennompaa kuin Suomessa.

"Seurasin, ja olen seurannut muissakin kaupoissa jonotellessani, kassahenkilöä. Nyt sattui kassalla olemaan vanhempi rouva. Hän teki työnsä rauhallisesti ja hätiköimättä. Monessa muussa kaupassa on ihan sama homma. Ei heillä ole mihinkään kiire. Täällä ei tosiaan kaupankassa kiirehdi, kuten tapahtuu Suomessa. Suomessa kaikki osapuolet haluavat kassajonon etenevän tasaiseen tahtiin ja mielellään nopeasti. Täällä kassahenkilö asettelee ostokset pusseihin, viikaa mahdolliset vaatteet eri pusseihin ja miettii, mikähän tuohon pussiin vielä sopii ja käyttää aikaansa ihan joutaviin hommiin! Kuten, mitä kuuluu?"

Helmen Keventäjät -blogi

Keventäjät-blogisti Marjo esittäytyy.

"No, ei tässä ihan noviiseja laihduttamisessa olla. Olen ollut pullukka lapsesta asti. Oikein hoikka en ole ollut koskaan. Painonpudotusta on harjoiteltu useamman kerran. Raskaudet toivat kiloja ja niitä hätistelin monta vuotta. Paastosin, litkin kasariajan suosikkia kaalisoppaa, nautin Titanicin coctailia (jääpaloja raanavedellä), söin vain hedelmiä ja sitten vastaavasti vain lihaa. Loppujen lopuksi päädyin nakertelemaan jäistä suklaatortun reunaa pakkasesta, että saisin jotain makeaa."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja