Blogihelmiä: Matkustelua, muotia ja musiikkia

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Emmin muotiblogi

Emmin muotiblogista löydät ajankohtaista asiaa muodista ja kauneudesta.

"Tässä ihasteltavaksi Glope Hopen syksy- ja talvimalliston asuja. Glope Hopen vaatteethan on kaikki valmistettu kierrätysmateriaaleista. Ihana tunnelma saatu vangittua esimerkiksi tuohon kuvaan, jossa tyttö lukee kirjaa hämärässä valaistuksessa."

Stilissima

Ruotsin prinsessa Victoria sai Danielinsa, seuraavaksi on Englannin prinssi Williamin ja Kate Middletonin vuoro. Ovatko prinsessatyyliset hääpuvut sinulle mieleen?

"Nyt kun Ruotsin prinsessa Victoria on vihitty, on kaksi tapaa olla prinsessatyylinen - molempien ollessa varsin muodikkaita. Perinteisestihän prinsessatyylillä tarkoitetaan muhkeita helmoja ja kapeaksi kurottua vyötäröä. Juuri sellaisia pukuja ennustin tulevan muotiin vuodella 2011 ja näin näyttää olevan. On jännittävää, että niin moni asiakaskin kysyy tällä hetkellä leveämpiä helmoja ja muhkeampia muotoja."

Häämatkalla purjeveneessä

Ansku nauttii miehensä kanssa eksoottisesta häämatkastaan Australian upeissa maisemissa.

"Jo heti golfkentän laidalla näimme värikkäitä sateenkaarilureja (rainbow lorikeet), jotka tulivat syömään leipää Laurin kädestä. Metsäpolun varrella oli lisää erikoisia lintuja, valkokakaduita sekä nauraa räkättäviä kookaburria. Rantajyrkänteiden tuntumassa liiteli haukkoja, ja kyyhkyset kujersivat. Kirjavat perhoset lentelivät ilmassa ja erikokoiset liskot pakenivat tieltämme pusikkoon. Sirkkojen sirkutus ja lintujen liverrys täytti taas ilman."

Lukupiiri

Tällä viikolla lukupiirissä on ihailtu PMMP:n Vaahtopäät -kirjaa, joka koostuu Kalle Björklidin ottamista kuvista.

"Valokuvaaja Kalle Björklid sai astua PMMP-tyttöjen Paula Vesalan ja Mira Luodin reviirille ja ikuistaa rockelämän arjen yli 200 sivulle. Teos kertoo valokuvien keinoin PMMP:n Veden varaan -kiertueesta 13 kuukauden ajalta. Kliseissä ei ole mitään pahaa. Siksi voin hyvällä omatunnolla sanoa tämän: Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja