Blind Channel tapasi fanejaan Helsingin keskustassa – satojen metrien jono jo tunteja ennen bändin saapumista

Blind Channel sekoittaa liikenteen ja ihmiset Helsingissä – MTV paikalla! 18:59
Katso video! Blind Channel sekoitti liikenteen ja ihmiset helsingissä – satojen metrien jono jo ennen bändin saapumista!

Blind Channel -yhtye tapasi fanejaan Helsingin keskustassa.

Supersuosittu Blind Channel sekoitti faniensa päät Helsingin keskustassa, kun yhtye järjesti nimmarinjakotilaisuuden helsinkiläisessä levykaupassa. Jo muutama tunti ennen bändin saapumista fanien muodostama jono kiemurteli satojen metrien mittaisena. MTV Uutiset Live oli paikalla aistimassa jännittynyttä tunnelmaa.

Blind Channelin saapuessa paikalle fanit olivat ratketa liitoksistaan. Yhtye kertoi olevansa itsekin yllättynyt nykypäivän fanikulttuurista.

– Jono oli niin sanotusti loputon, yhtye hämmästeli.

– Ei mitään hajua miksi he meistä diggaa, mehän olemme vain rokkibändi Pohjois-Suomesta ja he tykkäävät meistä. Onhan tuolla paljon muitakin bändejä, mutta tuolla he jonottavat ihan omasta tahdostaan, bändi pohdiskeli ja lisäsi olevansa todella kiitollinen faneilleen.

Blind Channel julkaisi tuoreen levynsä Lifestyle of the Sick & Dangerous vain muutamia päiviä sitten ja fanit ovat ottaneet sen avosylin vastaan.

Levykaupan edessä jonottanut nuoriso kertoi, että yhtyeen jäsenet ottavat fanit hyvin huomioon, joka on iso syy bändin suosioon. Osa faneista oli tullut jonottamaan tapaamista jo edellisenä yönä.

– Tämä uusi levy on ihan hemmetin hyvä, yksi fani fiilisteli ja aikoi kertoa sen yhtyeelle itselleen.

– Olemme fanittaneet bändiä noin vuoden ja parasta on musiikki, sekä yhtyeen energia. Aiomme kertoa bändille kuinka ihania he ovat, vantaalaiset Ira ja Cecilia kertoivat.

– He ovat hyviä laulamaan ja ovat avoimia, sekä kilttejä, fanit kertovat yhteen ääneen.

Ennen näkemätön jono levykaupan edessä Helsingin Kampissa oli useita satoja metrejä pitkä kiertäen kokonaisen korttelin.




Lue myös:

    Uusimmat