Mainos

Blake Lively ja Penn Badgley ovat eronneet

Gossip Girlistä tutut Blake Lively ja Penn Badgley ovat eronneet. Ero tuli yllätyksenä, sillä vasta viime viikolla heistä julkaistiin romanttisia kuvia ohjelman kuvauksista.

Gossip Girl -sarjassa näyttelevät Blake Lively ja Penn Badgley ovat eronneet, kertoo pariskunnan tiedottaja. He ehtivät seurustella kolmen vuoden ajan. Tiedottajan mukaan pariskunta lähti eri teille jo viime kuussa.

Lively ja Badgley haluavat kuitenkin pysyä ystävinä.

– He ovat ammattilaisia ja edelleen hyviä ystäviä. He viettävät edelleen yhdessä aikaa sarjan kuvauksissa, Us Weeklyn lähde toteaa.

Erouutinen yllätti myös ex-pariskunnan kollegat. Gossip Girl -sarjan muut tähdet eivät tienneet erosta.

– He (Lively ja Badgley) pitivät uutisen omana tietonaan jonkin aikaa. Kukaan muu ei tiennyt siitä, sisäpiirin lähde sanoo.

Huhujen mukaan Badgley, 24, jätti Livelyn, 23, koska ei ollut valmis menemään naimisiin tai saamaan lapsia. America's Star -lehden lähteen mukaan Lively puolestaan haluaa naimisiin ja saada paljon lapsia.

– Badgley ei ollut valmis asettumaan aloilleen nuorella iällä. Hän tajusi, että ei ole vielä samassa pisteessä kuin Lively, joka haluaisi perustaa perheen.

GOSSIP GIRL palaa uusin jaksoin Subin ohjelmistoon ensi vuoden aikana.

MTV3/Helmi

Lähde: FemaleFirst.co.uk

Kuva: WireImage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.