Björk repi kuvaajan paidan riekaleiksi

Islantilaista poptähti Björkiä syytetään jälleen valokuvaajan pahoinpitelemisestä. Uusiseelantilaisen The New Zealand Herald -sanomalehden mukaan laulaja hyökkäsi lehden valokuvaajan kimppuun sunnuntaina Aucklandin kansainvälisellä lentokentällä.

Perjantaina Aucklandissa esiintyvä Björk repi valokuvaaja Glenn Jeffreyn paidan, Jeffreyn napattua kuvan lentokentälle saapuneesta laulajasta.

- Otin muutamia kuvia ja sain kolmesta neljään kuvaa hänestä. Ja kun käännyin ympäri ja kävelin pois, hän tuli takaani, tarttui mustaan paitaani ja repi sen. Sen tehtyään hän kaatui maahan. Missään vaiheessa en koskenut häneen tai puhunut hänelle, uutiskuvaajana 25 vuoden ajan toiminut Jeffrey vakuuttaa.

The New Zealand Herald -lehdelle antamassaan haastattelussa Jeffry kertoi, ettei Björk puhunut mitään hyökkäyksen aikana, mutta tähden mukana ollut mieshenkilö yritti estää laulajaa.

- B, älä tee tätä. B, älä tee tätä, mies hoki Jeffreyn mukaan.

Valokuvaaja on tehnyt asiasta rikosilmoituksen Aucklandin poliisille. Björkin tiedetään käyneen valokuvaajan kimppuun myös vuonna 1996.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat