Vetoomus ei mennyt läpi! Bill Cosbyn tähti pysyy Walk of Famella

0:45

Seksuaalirikostuomion tiistaina saanut Bill Cosby saa pitää tähtensä Hollywoodin Walk of Famella. 

VIDEO: Tällainen on vankila, jossa Cosby suorittaa tuomionsa.

Yhdysvaltalaiskoomikko Bill Cosby tuomittiin tiistaina 3-10 vuodeksi vankeuteen seksuaalirikoksesta. Cosby suorittaa vankeustuomionsa Pennsylvanian osavaltion vankilassa. 

Yhteensä kymmenet naiset ovat syyttäneet Cosbya seksuaalisesta ahdistelusta. 

Syytekohuissa ryvettynyt Cosby on menettänyt tapausten takia paljon arvonimiä. Muiden muassa Brownin ja Yalen arvostetut yliopistot ovat evänneet mieheltä kunniajäsenyydet. 

Hollywoodissa sijaitsevan Walk of Fame -kadun tähtensä Cosby saa kuitenkin pitää, vakuuttaa tähdistä vastaava Hollywood Chamber of Commerce.

– Kun tähdet on kerran laitettu paikoilleen, niistä tulee osa Walk of Famen historiaa, kulttuurinen maamerkki, ja ne on tarkoitettu pysyviksi. Tähdet edustavat ainoastaan henkilön ammatillisia saavutuksia, järjestön edustaja sanoi tiistaina. 

Cosbyn tähti on joutunut viime vuosina useasti ilkivallan kohteeksi, ja sen poistamiseksi on koottu vetoomus, jossa on jo tuhansia allekirjoituksia.

– Jättämällä vetoomuksen huomiotta ja pitämällä tähden paikoillaan Chamber rikkoo omaa sääntöään, jonka mukaan tähden saajan tulee toimia kunniakkaasti yhteisönsä hyväksi. Cosbyn hirvittävät rikokset eivät sovi kuvaukseen, sanoo vetoomuksen esitellyt Earl Ofari Hutchinson

Muutosta ei kuitenkaan ole luvassa. 

– On valitettavaa, kun tähden saaneen henkilökohtainen elämä ei täytä julkisuuden odotuksia, mutta Hollywood Chamber of Commerce ei poista tähtiä, summasi järjestön edustaja.

Lähteet: Vanity Fair, TMZ

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja