Bill Cosbyn piina jatkuu – 35 naista astui esiin nimillään ja kasvoillaan

Veteraanikoomikko joutuu kohtaamaan raiskaussyytteet silmästä silmään.

Yhteensä 46 naista on astunut esiin ja syyttää koomikko Bill Cosbya vuosikymmenten takaisista raiskauksista.

Cosby myönsi oikeudessa vuonna 2005, että on huumannut naisen saadakseen seksiä.

Hiljattain julkitulleiden pöytäkirjojen mukaan hän oli ostanut rauhoittavia Quaalude-lääkkeitä, joita käytetään myös huumeena, ja antanut niitä naiselle.

77-vuotiaan Cosbyn lakimiehet yrittivät estää oikeuspöytäkirjojen julkistamisen. He perustelivat vaadetta sillä että, ne aiheuttaisivat Cosbylle "vakavaa häpeää".

Sen jälkeen, kun tiedot tulivat julki, yhteensä 46 naista on syyttänyt julkisesti Cosbya seksuaalirikoksista. Heistä 35 on suostunut tulemaan esiin kasvoillaan ja nimillään The New York Magazinen artikkelissa.

Artikkelissa kerrotaan näiden naisten tarinat vuosikymmenten ajalta. Tarinat ovat hyytävän samanlaisia. Monille heistä Cosby on vakuuttanut, että hän voi edistää heidän uriaan esimerkiksi laulajana tai mallina. Tämän jälkeen Cosby on kutsunut naiset luokseen, huumannut ja raiskannut heidät.

Artikkeliin osallistuneiden naisten joukossa ovat esimerkiksi huippumallit Janice Dickinson ja Beverly Johnson. Heidän lisäkseen artikkeliin on haastateltu Playboy-tyttöjä, tarjoilijoita ja toimittajia. Naisten mukaan pimennossa on yhä monia naisia, jotka valitsevat vaikenemisen. 

Lue myös:

    Uusimmat