Mainos

Big Brother -tähti halvaantui: En ole koskaan tuntenut näin hirveää tuskaa

Entinen Britannian Big Brother-ohjelman kilpailija ja räppäri Cristian MJC kertoi sosiaalisen median palvelussa Twitterissä halvaantuneensa osittain.

21-vuotiaan Cristian MJC:n halvaantumiseen johtaneet syyt liittyvät miehen aikaisempaan urheiluvammaan, jota yritettiin korjata. Ammattitasollakin uineen tähden olkapään nivelvammat vaativat leikkauksen, jossa hänne olkapään nivelsidettä korjattiin.

Operaatiossa meni jotain pieleen ja nuoren miehen koko vasen puoli halvaantui. Itsekin lääketiedettä opiskeleva MJC kertoi tapahtuneesta Twitterissä.

– Minut lähetettiin takaisin ensiapuun ambulanssilla tänä aamuna. Syynä on eilinen leikkaus, joka aiheutti tulehduksen ja sisäisen verenvuodon. En ole koskaan tuntenut näin hirveää tuskaa. Olen täysin halvaantunut vasemmalta puolelta ja rukoilen, että tämä ei ole pysyvää, MJC tilittää faneilleen.

Huolestuneet fanit ovat jakaneet osaan ottonsa Twitterissä ja MJC kehottakin heitä rauhoittumaan.

– Älkää olko huolissanne. Perheeni pitää minusta hyvää huolta, hän toppuuttelee surevia fanejaan.

Halvaantunut tähti on saanutkin paljon tukea faneiltaan ja hänen olisi tarkoitus julkaista debyyttisinkku elokuun puolessa välissä. 

Viimeisimmässä twiitissään tähti vakuuttaa valoa näkyvän jo tunnelin päässä. Vaikuttaa siis siltä, että Cristian MCJ selviää hurjasta tilanteesta säikähdyksellä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja