Big Brother Extran juontaja Sauli Koskinen: En enää menisi takaisin taloon

Big Brother Extran juontaja Sauli Koskinen sai oman kautensa aikana tarpeekseen BB-talossa asumisesta. Nyt mies iloitsee päästessään seuraamaan kautta kulisseista käsin.

Big Brother Extran juontajana nähdään tänä syksynä vuoden 2007 BB-voittaja Sauli Koskinen. Juontajan saappaisiin astuva mies kertoo odottelevansa uutta haastetta innokkaana.

– Tuntuu mahtavalta ottaa tällainen haaste vastaan. Kyseessä on ensimmäinen livejuontotyö, ja odotan sitä innolla, Sauli kertoo.

– Itselläni on kokemusta Big Brother -talossa asumisesta, ja on mielenkiintoista päästä nyt seuraamaan touhua kulisseista, mies jatkaa.

Mies onkin jälleen valmis hyppäämään BIg Brotherin maailmaan, mutta on iloinen siitä, ettei tällä kertaa mene taloon asukkaana.  

– Itselläni on nykyään sellainen tunne, etten enää itse menisi takaisin taloon. Kai tässä on tullut vähän lisää ikää ja järkeä, mies nauraa.

– Muistan, että se kolme kuukautta tuntui todella pitkältä ajalta En ehkä enää haluaisi olla niin pitkää aikaa ilman kännykkää, telkkaria, musiikkia tai ystäviä. Kun ohjelman on kokenut kerran, ei se välttämättä pystyisi enää tarjoamaan mitään uutta, hän jatkaa.

Vaikka taloon asteleminen ei enää houkuttele, Koskinen on ylpeä siitä, että on osallistunut Big Brotheriin ja vieläpä onnistunut nappaamaan ohjelman voiton.

– En vaihtaisi päivääkään pois, Big Brother oli hieno kokemus, Sauli toteaa.

– Big Brother nosti minut julkisuuteen, vaikka olen tietysti sen jälkeen tehnyt paljon töitä sen eteen, että olen siinä pisteessä, jossa olen nyt, hän jatkaa.

Mitä vinkkejä miehellä on tulevan kauden Big Brother -asukkaille?

– Kannattaa ottaa asiat rennoin mielin ja kuunnella, mitä asiaa Isoveljellä on. Tietysti kannattaa myös olla aito, oma itsensä. Teeskenteleminen ei kanna pitkälle.

Big Brother Talk Show:ta juontaa viimevuotiseen tapaan Mari Sainio

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja