Beyoncén vauvamasu kutistui yllättäen – katso kuvatodisteet!

Raskaana oleva Beyoncé Knowles esitteli uutta parfyymiaan kera vauvamasunsa, jota hän onnistui peittelemään pienen pienessä mekossaankin. Kielenkannat kielivät, että tähden vatsanseudun pyöreys olisi yllättäen pienentynyt.

Laulaja Beyoncé, 30, on hehkunut äidillistä onnea jo tovin, kun hän paljasti odottavansa ensimmäistä lastaan MTV Video Music Awards -gaalassa miehensä Jay-Z:n kanssa. Gaalassa nainen poseerasi kameroille kädet hellästi pyöristyneen vatsansa ympärillä.

– Hän jo kolmannella kuulla, lähipiiristä supistiin.

– Vatsaa oli todella vaikeaa peitellä. Nyt voin kuitenkin olla ylpeä ja innostunut siitä, Beyoncé on hehkuttanut.

Beyoncé edusti New Yorkissa oman uuden Pulse-nimisen hajuvetensä julkistamistilaisuudessa. Siniseen kiiltelevään mekkoon ja pitkään pikkutakkiin pukeutunut nainen ei heti ensinäkelmältä edes näyttänyt olevan raskaana – huomioi kiinnittyi naisen sääriin ja oranssiksi lakattuihin varpaankynsiin.

Monet ihmettelivätkin, miten naisen vauvamaha näytti kutistuneen sitten viime näkemän: Beyoncén onkin väitetty käyttäneen tekovatsaa MTV:n gaalassa tehdäkseen selväksi odottavansa vauvaa. Hänen on spekuloitu olleen tuolloin vasta kahdeksannella raskausviikolla.

Parfyymin julkistamistilaisuudessa laulajan vatsa näytti tosiaan pienemmältä, mutta se saattoi johtua myös naisen asuvalinnasta. Beyoncé ei tällä kertaa poseerannut kertaakaan kädet vatsansa ympärillä – nyt tehtiin bisnestä! Tähden uusin hajuvesi tuoksuu muun muassa sitrukselle sekä Beyoncén lempikukalle, orkidealle. Tuoksun on kuvattu olevan yhtä energinen kuin Beyoncén lavakarisma.

Huom. Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

MTV3/Helmi

Lähde: fragrantica.com, CNN, blogs.babycenter.com

Kuvat: Splash, GettyImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja