Beyoncé kiinnostui Loreenin biisistä – viisuvoittaja antoi pakit!

Vuoden 2012 viisuvoittaja Loreen ei antanut kappalettaan Beyoncén käyttöön.

Ruotsalaislaulaja Loreen ponnahti kansainväliseen tähteyteen keväällä 2012, kun hän voitti euroviisut kappaleellaan Euphoria. Laulajaa vietiin keikoille ympäri maailman ja näin olisi jatkunut varmasti vielä pitkään ellei tähti itse olisi halunnut pitää taukoa.

– Ei se menestys aina ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Kyllähän tuommoisen yhtäkkinen suosio ja keikkailu ympäri maailman vaatii paljon. Raha ei ole koskaan ohjannut tekemisiäni, Loreen kuvailee Expressenin haastattelussa.

Syksyllä laulaja palaa keikoille uuden materiaalin kera. Esimakua tulevasta saatiin jo tämän vuoden viisukarsinnassa, kun Loreen esitti siellä uuden Paper Light (Higher) -kappaleensa.

Seuraava single tullaan kuulemaan elokuussa. Loreenin ura vaikuttaa lupaavalta, sillä hänen tulevasta singlestä on ollut kiinnostunut muun muassa popin supertähti Beyoncé.

– Monet ovat pitäneet kappaleesta. Beyoncé kiinnostui kappaleesta, mutta en pystynyt antamaan sitä hänelle. Kappale on niin lähellä sydäntäni.

Kappale on kirjoitettu yhdessä muusikko Kieszan kanssa. Kiesza on työstänyt kappaleita myös Beyoncélle.

– Biisin tekemisestä on jo aikaa. Kappale päätyi lopulta Beyoncén taustatiimin käsiin, mutta minun oli pakko kieltäytyä nöyrästi.

Lue myös:

    Uusimmat