Beyoncé ja Kim Kardashian: Jäätävät välit!

Supertähti Beyoncé ei osoita lämpöä tosi-tv-tähti Kim Kardashiania kohtaan, vaikka tämä seurusteleekin aviomiehen ystävän kanssa.

Popdiiva Beyoncé , 31, ei ole lämmitellyt ystävyyssuhdetta Kim Kardashianiin, 31, vaikka mahdollisuuksia olisi ollut. Kardashianin poikaystävä Kanye West, 35, on Beyoncén aviomiehen, räppäri Jay-Z:n, 42, hyvä ystävä. Naiset olivat kumpikin kannustamassa Made In America -festivaaleilla esiintyviä miehiään Philadelphiassa, mutta he eivät juurikaan kommunikoineet toistensa kanssa.

– Kim ja Beyoncé hädin tuskin puhuivat toisilleen, lähde paljasti New York Daily News -lehdelle.

– He olivat vastakkaisilla puolilla lavaa. Beyoncé ei millään tavalla edes huomioinut, että Kim on siellä, ennen kuin konsertti oli liki ohi.

Myöskään Kardashian ei tehnyt lähestymisyrityksiä Beyoncéa kohtaan.

– Lopulta naiset yrittivät vähän small talkia pukuhuoneessa, mutta sen huomasi, että Kimin olo oli tukala. Hän roikkui kiinni Westissä koko ajan eikä puhunut paljoakaan.

Näyttäisi siltä, että Beyoncé pitää tietoisesti välimatkaa lööppiprinsessa Kardashianiin, sillä poptähden fanit kritisoivat alkavaa ystävyyssuhdetta kesäkuussa. Pari bongattiin tuolloin tanssimasta yhdessä Jay-Z:n ja Westin konsertin yleisössä, mutta seksivideon myötä julkisuuteen nousseen Kardashianin seura ei fanien mielestä ollut sopivaa Beyoncélle.

Sisäpiiriläinen paljastaa, että Kardashian yrittää kuitenkin voittaa poptähden luottamuksen.

– Hän on viettänyt heidän kanssaan aikaa, mutta hän ei puhu heistä. Hän ei twiittaa eikä ota kuvia yhdessä Beyoncén kanssa, koska ei halua vaikuttaa epätoivoiselta.


Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja