KUVA: Beverly Hills -tähti MTV:llä: Ihmiset yllättyvät minut nähdessään!

Legendaarisesta Beverly Hills -sarjasta tuttu Ian Ziering vieraili MTV:llä keskiviikkoaamuna. Mies iloitsee Suomessa saamastaan lämpimästä vastaanotosta.

Takavuosien legendaarisessa Beverly Hills -sarjassa näytellyt Ian Ziering vierailee parhaillaan Suomessa. Kulttisarjaa kymmenen vuoden ajan tähdittänyt mies on Suomessa promoamassa uutta Haihurrikaani-elokuvaansa.

– Minut on pidetty kiireisenä, mutta se on vain mukavaa, Ziering kertoi MTV.fille.

Maanantaina Suomeen saapunut tähti viipyy maassa torstaihin asti. Suomesta mies tiesi entuudestaan vain sen, että maalla on yhteistä rajaviivaa Venäjän ja Ruotsin kanssa ja että sieltä tulee hienoja hiihtäjiä. 

Työkiireiden ohella mies onkin jo vierailunsa alkupäivinä ehtinyt myös tutustua hieman tarkemmin Helsinkiin ja sen ihmisiin.

– Olen syönyt fantastista ruokaa ja saanut uusia ystäviä matkan varrella. Olen ehtinyt kuljeskella keskustassa ja muutamat ihmiset ovat tunnistaneet minut kadulla. Se on hyvin imartelevaa! He ovat olleet yllättyneitä nähdessään minut, mutta hyvin ystävällisiä. On mukavaa tulla maahan, jossa minut otetaan noin lämpimästi vastaan!

Tänään Ziering aikoo muun muassa tavata suomalaisia fanejaan.

– Sen jälkeen aion suorittaa sydänleikkauksen, astella eduskuntaan, järjestellä taloustilanteen kuntoon ja pelastaa Suomeen eksyneen ryhävalaan, mies vitsaili.

– En oikeasti. Aikavyöhykkeen yli matkustaminen, unenpuute ja vahva suomalainen kahvi vain saavat hulluuteni valloilleen, hyväntuulinen tähti nauroi.

Lue myös:

    Uusimmat