Beverly Hills -tähti MTV.fille: Suomalaiset ovat lämpimiä ja mukavia

Beverly Hills -tähti: Suomalaiset ovat lämpimiä ja mukavia 4:42

Parhaillaan Helsingissä vierailulla oleva Beverly Hills 90210 -tähti kehuu suomalaisten ottaneen hänet vastaan erittäin hyvin.

Beverly Hills 90210 -sarjassa Steve Sandersia näytellyt Ian Ziering on parhaillaan vierailulla Suomessa. Ziering on ollut Suomessa kerran aiemminkin 1990-luvulla. Tosin hän itse luuli olleensa Kööpenhaminassa.

Näyttelijä kertoo vierailleensa Esplanadilla tuolloin sijainneessa Happy Days -ravintolassa.

– Luulen, että olin Gabrielle Carterisin kanssa täällä. Siitä on niin kauan, Ian Ziering muistelee MTV.fin haastattelussa.

Muutaman päivän Helsingissä oleskellut Ziering kehuu suomalaisten aurinkoisia hymyjä ja mutkattomuutta.

– Oli kiva, että pääsin tulemaan tänne kesällä, kun aurinko paistaa ja ihmiset hymyilevät. Suomalaiset ovat lämpimiä, mukavia, ja minut on toivotettu lämpimästi tervetulleeksi. On kiva tulla uuteen maahan, kun kohtelu on näin hyvää. Se on mahtavaa, tähtinäyttelijä hymyilee.

Ziering on huomannut suomalaisten taipumuksen vähäpuheisuuteen, muttei ole siitä moksiskaan.

– Tietenkin välillä suomalaiset ovat vähän hiljaisempia. Kukaan ei tule kiljumaan nähdessään minut, mutta aina välillä joku katsoo kahteen kertaan ja tulee kysymään, että mitä sinä teet täällä, hän naurahtaa.

Ian Ziering, 50, on Suomessa Haihurrikaani-elokuvien takia. Ensimmäinen osa julkaistiin viime vuonna, ja Sharknado 2: The Second One näki päivänvalon heinäkuussa. Yllättävää suosiota nauttiville elokuville on jo suunnitteilla kolmas osa.

Ian Ziering ei uskonut, että Haihurrikaani-elokuvat saavuttaisivat näin suuren yleisön. Hän otti roolin vastaan elättääkseen perheensä, johon kuuluvat vaimo ja kaksi pientä tytärtä.

– Ajattelin, että se olisi elokuva, joita tulee ja menee. Tätä minä teen elääkseni, eikä matkan varrella tule aina olemaan 90210-tilaisuuksia. Tein tämän elättääkseni perhettäni, Beverly Hills -tähti myöntää.

– Ja nyt olen Suomessa puhumassa pienestä tv-elokuvasta. Se on ennenkuulumatonta!

Lue myös:

    Uusimmat