Benjamin sai idean GAY-kappaleeseensa aamun pikkutunteina baarissa – biisistä piti alun perin tulla täysin toisenlainen

Benjaminin GAY-kappale nousi valtavaksi someilmiöksi – artisti kertoo biisin taustoista 10:28
Benjaminin GAY-kappale nousi valtavaksi someilmiöksi – artisti kertoo biisin taustoista

Benjaminin GAY-kappale sai alkusysäyksensä baarireissulla.

Laulaja Benjaminin  GAY-kappale on yksi tämän hetken kuunnelluimmista suomalaisista biiseistä. Maija Vilkkumaan  Ei-hittiin pohjautuva kappale julkaistiin Spotifyssa viime perjantaina, jota ennen se keikkui ja keikkuu edelleen Youtuben trendaavien videoiden kärkisijoilla.

Benjamin kertoi MTV Uutiset Livessä, että ajatus GAY-kappaleesta syntyi aamun pikkutunteina baarissa.

– Minulle tuli ajatus, että Maija Vilkkumaan Ei-biisistä saisi aika hauskasti tehtyä GAY-nimisen biisin, koska se on täydellinen riimi, hän muisteli.

Benjamin kertoi ideastaan oitis tiimissään toimineelle levy-yhtiö -ystävälleen, joka oli viettämässä iltaa samaisessa kuppilassa.

– Ystäväni sanoi, että Benjamin, tämä on se syy miksi sinä olet artisti. Nyt tehdään tämä, laulaja kertoi.

Seuraavaksi tie vei Leville biisileirille, jossa kappaletta alettiin työstämään. Benjamin paljasti olleensa aluksi järkyttynyt, että kappaleesta tulee "jumputusbiisi".

– Olin ajatellut, että haluan tehdä semmoisen todella ihanan, riisutun itkuballadin, ja siitä tulikin tämä, mikä on nyt julkaistuna. Alussa olin vähän allerginen sille, mutta lopulta innostuin aika paljon, hän kertasi.

Biisileirin jälkeen GAY-kappale oli kirjoitettu toista säkeistöä vaille valmiiksi.

Millainen mylly lähti käyntiin, kun Benjamin julkaisi GAY-kappaleen kertosäkeistön TikTokissa? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat