Benjamin Peltonen ja Sami Helenius paljastivat pettyneensä TTK-kappaleeseensa – saivat kaikkien aikojen ennätyspisteet: "Ehkä siitä tulee soittoäänemme"

Benjamin Peltonen ja Sami Helenius saivat kaikkien aikojen korkeimmat TTK-pisteet 2:51
Benjamin Peltonen ja Sami Helenius tunnelmoivat huipputanssiaan heti lähetyksen jälkeen – katso haastattelu!

Vuoden 1968 Euroviisuhitti ei ollut alun perin kaksikon mieleen.

Laulaja Benjamin Peltonen ja Sami Helenius nappasivat Tanssii Tähtien Kanssa -parinvaihtoviikolla ohjelman kaikkien aikojen korkeimmat tuomaripisteet, yhteensä 48 pistettä.

– Enpä ollut ajatellut, että itse kaupunginjohtaja tulee paikalle. Kyllä me kaarinalaisina olemme syntyneet rikkomaan ennätyksiä, mutta emme ajatelleet että niitä voisi näin paljon rikkoa, Peltonen kommentoi lähetyksen jälkeen. 

Kaksikon viikkoon sisältyi myös vastoinkäymisiä, sillä he saivat kesken treeniviikon ruokamyrkytyksen. Lisäksi Cliff RichardinCongratulations-kappale vuodelta 1968 ei ollut alun perin kummankaan mieleen. 

– Biisin kanssa olemme kipuilleet, mutta se kasvoi viikon mittaan, Helenius myönsi.

– Ehkä siitä tulee soittoäänemme. Nyt kun katsoo, ehkä Congratulations oli piiloviesti koko viikon ajan, Peltonen pohti.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat