Ben Affleck -juttu oikeuteen

Tanssija Antonella Santini on haastanut juorulehti National Enquirerin oikeuteen. Lehti väitti, että Santini ja Jennifer Lopezin kihlattu Ben Affleck olisivat harrastaneet seksiä. Santini sanoo, ettei hän ole koskaan rakastellut Affleckin kanssa. Enquirer, joka julkaisi kaksi artikkelia Affleckin visiitistä vancouverilaisella striptease-clubilla, sanoo kuitenkin pysyvänsä sanojensa takana. Enquirerin artikkelit saivat suurimman osan mediasta raportoimaan, että Affleckin ja Lopezin suhde on kariutumassa.

Los Angelesissa nostamassaan kanteessa Santini väittää, että koko jutun on sepittänyt tanssija Tammy Morris. Santini väittää, että Morrisille on maksettu tarinasta 100 000 dollaria. Santini nimesi loukkausjutun vastaajiksi Morrisin ja kolme Enquirerin toimittajaa sekä Enquirerin emoyhtiön American Media Inc:n. Hän hakee Enquirerilta vahingonkorvauksia. Santinin mielestä lehden olisi pitänyt tietää, että Morris on epäluotettava lähde.

Santin toteaa kanteessaan, että "vastaajia pitää rankaista ennen kuin he tunteettomasti tuhoavat toisenkin yksityishekilön elämän voittoa tavoitellessaan ja juorulehtiä myydessään".

American Median edustaja sanoo, että kaikki sen lähteet ovat jutun takana. Hän uskoo, että juttu ratkeaa pian heidän edukseen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja