Belgialainen demaritähti kertoi kesäsuunnitelmistaan Sanna Marinin kanssa – pääministerin esikunta kommentoi

Kunniatohtori Sanna Marin pääpuhujana Yankee Stadiumilla 3:09
Näin NYU-kunniatohtori Sanna Marin lausui Yankee Stadiumilla New Yorkissa

Pääministerin esikunta kertoo MTV Uutisille, ettei väistyvä pääministeri Sanna Marin ole vielä päättänyt osallistumisestaan Tomorrowlandiin. 

Maanantaina 19. kesäkuuta Yle julkaisi belgialaisen demaripoliitikko Conner Rousseaun, 30, haastattelun, jossa tämä kertoi muun muassa väleistään väistyvään pääministeriin Sanna Mariniin, 37.

Haastattelussa Rousseau kuvaili hänen ja Marinin tulevan hyvin juttuun niin töissä kuin vapaa-ajallakin ja hänen mukaansa kaksikko pitää satunnaisesti yhteyttä Instagramissa. 

– Olemme samaa sukupolvea. Olemme nuoria, kunnianhimoisia, haluamme vaikuttaa ja puhumme kansankielellä. 

Lisäksi Rousseaun mukaan häntä ja Marinia yhdistää myös juhliminen ja hän kertoi haastattelussa, että kaksikolla olisi yhteisiä festarisuunnitelmia tulevalle kesälle. 

– Tänä kesänä menemme Tomorrowlandiin yhdessä, Rousseau kertoi jutussa. 

Pääministerin esikunnasta kerrotaan MTV Uutisille, että Marinia on pyydetty osallistumaan Tomorrowland-festivaalin yhteydessä järjestettävään konferenssiin sekä keskustelutilaisuuteen, jossa teemana on kestävä kehitys. Vielä ei kuitenkaan ole varmaa, nähdäänkö Marinia tilaisuudessa. 

– Hän ei ole vielä päättänyt osallistumisestaan tapahtumaan tai festivaaliin, esikunnasta viestitetään. 

Belgian Boomissa järjestettävä Tomorrowland on elektronisen tanssimusiikin festivaali. Vuonna 2022 festivaaleille osallistui noin 600 000 festarikävijää.

Rousseau on julkaissut muun muassa Instagram-tilillään kuvia Marinin kanssa, tuoreimman päivityksen ollessa helmikuulta, jolloin Rousseau matkusti Suomeen seuraamaan Marinin puolueen SDP:n eduskuntavaalikampanjan starttia. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat