Behmin uusi kappale lojui pöytälaatikossa useamman vuoden: "Minua vähän hävettää…"

10:00
Kuinka paljon Behmin pöytälaatikosta löytyy vielä kappaleita? Katso koko haastattelu.

Laulaja Behmiltä ilmestyi uusi kappale.

Laulaja ja lauluntekijä Behm vieraili Huomenta Suomessa ja heti haastattelun aluksi paljastui laulajan olevan aamuihminen. Hän herää kukonlaulun aikaan viideltä, ja aloittaa päivänsä kahvilla ja lukemalla kirjaa.

– Sitten lähden yleensä urheilemaan ja sen jälkeen alan tehdä töitä. Teen töitä yleensä kello 12 asti ja loppupäivä on haahuilua.

Behm palkittiin viime vuonna Emma-gaalassa Vuoden myydyin albumi -Emmalla, kun taas vuotta aikaisemmin palkintoja gaalassa tuli peräti seitsemän.

Huomenta Suomen juontaja Jesse Kamras kysyikin artistilta, millaista on lähteä säveltämään uutta musiikkia suuren menestyksen jälkeen.

– Ei se ole helppoa. Minulla tuli vähän sellainen kriisi, niin kuin aina pitää tulla kriisejä, muuten ei synny mitään hyvää.

– Aloin tekemään niin outoa musaa, etten halunnut itsekään kuunnella sitä. Se oli ihan kammottavaa. Piti löytää takaisin siihen, että mitä minä haluan tehdä – eikä mitä minulta nyt odotetaan.

Lopulta Behm lukittautui kotiinsa ja teki musiikkia, mitä hän tykkää tehdä. Perjantaina suosikkiartistilta ilmestyi uusi kappale Sata vuotta, joka on sävelletty jo vuonna 2017.

– Tämä on vanhahko. Luulin, että tämä olisi ollut minulle ensimmäinen, millä olisin voinut breikata. Hei rakas -kappale tulikin sitten, enhän minä tiennyt, että sille käy niin. Ajattelin, että en voi tällaista (kappaletta) laittaa sen jälkeen. Tämä jäi odottamaan.

Behm tiesi koko ajan, että hän julkaisee kappaleen joskus.

 – Minua vähän hävettää, koska enää en kirjoittaisi esimerkiksi näin. Nyt tuli se hetki, että jos en nyt laita tätä ulos, en laita tätä ikinä. Se olisi erittäin suuri vääryys, jos tämä jäisi johonkin.

Kuinka paljon Behmin pöytälaatikosta löytyy vielä kappaleita? Katso haastattelu ylläolevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja