Behm avautuu pettymyksestään – Levyraati-ohjelmaan lipsahti väärä versio uutuuskappaleesta

Levyraati-ohjelmaan lipsahti väärä versio Behmin uutuuskappaleesta 0:51
Levyraati-jaksoon lipsahti aluksi väärä versio Behmin uutuuskappaleesta. Katso videolta kyseinen versio!

Levyraadin kolmannessa jaksossa (3.2.) kuullaan muun muassa Ege Zulun yhteissinkku Behmin kanssa. Behm kertoo Instagramissa, että ohjelmaan lipsahti aluksi kyseisestä uutuuskappaleesta väärä versio. 

Levyraadissa kuullaan toimittaja Jenni Pääskysaaren  johdolla lauantaina 3. helmikuuta viisi musiikkikappaletta, joille pisteensä antavat vakioraatilaisista kitaristi Mikko Kosonen, musiikkialan vaikuttaja Asko Kallonen sekä DJ ja radiojuontaja Lina Schiffer

Vierailevina raatilaisina nähdään mediapersoona Niko Saarinen sekä harrastemuusikko Sari Raatesalmi Muhokselta. Ohjelmassa kuullaan muun muassa Ege Zulun ja Behmin uutuuskappale Tunnista tuntiin. 

Lähetyksessä nähdään hämmentävä tilanne, kun äänite ei päätykään kappaleen loputtua. Jakso on jo nähtävissä MTV Katsomossa

– Se on siinä sitten se, Behmin kuullaan vielä sanovan.

Behm kertoi Instagramin Tarinoissa, että lähetyksessä kuultava kappale on demo, ei lopullinen versio.

– Mulla on typerä taipumus hoopoilla joka biisissä ja usein ne jutut jää roikkumaan demoversioihin. Masterointiin mennessä nämä ulinat ja mölinät on otettu pois, kuten tässäkin laulussa.

– Nyt tuonne ohjelmaan on ilmeisesti mennyt biisin demo, jossa olen juuri äänittänyt vikat laulut, Behm kirjoittaa.

– Tämä ei siis todellisuudessa todellakaan kuulu tähän lauluun, mutta tämmöstä tällä kertaa. Hävettää niin sanotusti ihan helvetisti jälleen, Behm avautuu. 

Tarinat ovat näkyvissä vain vuorokauden niiden julkaisusta. Muutaman tunnin kuluttua Behm oli päivittänyt Tarinoihinsa, että kyseessä oli vahinko ja kyseinen kohta korjataan illan jaksosta. 

Illan Levyraati-jaksossa kuullaan lisäksi seuraavat kappaleet:

Royal Republic – My House

LASSY-ESKOLA -The Duke of Bayou

good boys - Niinku saakeli

Iisa feat. Antti Autio - Mikään ei riitä

Levyraati lauantaisin kello 21.00 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat