BB-kilpailijalla jättivelat ja rötöstausta!

Viihdeuutisten tietojen mukaan tamperelaisella Ristolla on kontollaan yli 10 000 euron velat. Mies on joutunut myös selvittämään vahingontekoa käräjäoikeudessa.

Ensimmäisenä Big Brother -taloon astunut Risto ei ole selvästikään osannut hoitaa raha-asioitaan mallikkaasti. Tampereen ulosottoviraston papereista selviää, että mieheltä penätään ulosoton kautta peräti 14 000 euroa!

Velat koostuvat muun muassa pysäköintivirhemaksusta ja maksamattomista eläkemaksuista. Vuokramaksuja hän on jättänyt maksamatta 2 392 euron edestä. Ristolla on ulosotossa peräti 18 eri merkintää, joista hän maksanut vain kolme. Maksamattomia laskuja on edelleen yhteensä 14 000 euron edestä.

Maksuhäiriöiden lisäksi Risto joutui käräjäoikeuteen vuonna 2007. Tampereen käräjäoikeuden tietojen mukaan Risto tuomittiin vahingonteosta sakkorangaistukseen.

Hän potkaisi erään tamperelaisen ravintolan ulko-oven lasin rikki. Mies joutui pulittamaan valtiolle 20 päiväsakkoa eli 120 euroa ja lisäksi korvaamaan ravintolalle uuden lasin, joka maksoi 829 euroa. Risto myönsi käräjäoikeudessa syytteen ja korvausvaatimukset.

Lue myös muut Big Brother -jutut ja katso videot:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat