BB-Cheryll on Johanna Tukiaisen entinen työkaveri

Big Brotherissa tänä vuonna kisaava Cheryll paljastaa tehneensä yhteistyötä kohukaunotar Johanna Tukiaisen kanssa.

Vaalea helsinkiläiskaunotar kertoo MTV:n Viihdeuutisille olevansa luonteeltaan "kiltti tyttö", jolle BB on kuin armeija konsanaan.

– Olen tällainen aika kiltti ja lempeä, ne ovat ehkä vahvinpia ominaisuuksiani. Ammatikseni teen promootioita, kaikkea myymiseen liittyvää. Big Brother on itselleni vähän kuin intti, haluan koetella ja tutkiskella itseäni. Oikeaan armeijaan en kyllä menisi.

Viihdeuutisten tietojen mukaan kaunotar on tehnyt aiemmin yhteistyötä myös kohublondi Johanna TukiaisenDolls-ryhmän kanssa.

– Tein vain yhden keikan Dolls-nimen alla, juonsin eräät bileet. En siis ole koskaan ollut eroottinen tanssija enkä tanssinut kyseisessä ryhmässä. Johannan tiedän, mutten varsinaisesti tunne.

Näyttävä Cheryll on ennen taloon astumistaan joutunut miettimään monia käytännön asioita. Käydäkö esimerkiksi suihkussa ja saunassa alasti vai uimapukuun verhoutuneena, kamerat kun kuvaavat kaiken 24/7?

– Pitää katsoa mikä meininki talossa on. Jotenkin tuntuisi ihan älyttömän oudolta käydä peseytymässä uimapuvussa, mutta olisi kauheaa, jos alastomuus olisi jotenkin kovin vahvasti näytettyä.

Vaikka nuori nainen kertookin viihtyvänsä sinkkuna hyvin, ei hän silti pistä pahitteeksi, vaikka talosta löytyisikin kilpailun aikana mielitietty.

– En lähde taloon etsimään seuraa. Ei siinä tosin mitään vikaakaan olisi, jos nyt sattuisi joku miellyttävä ihminen löytymään, nainen tuumii.

Lue myös muut BB-jutut ja katso videot:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat