BB-Henna ja Antti nousivat sanasotaan kohuräppärin herjavideota vastaan

Kohuräppäri Petri Nygårdin Sanon suoraan -musiikkivideo on suututtanut pilan kohteeksi joutuneen Henna Kalinaisen ja tämän poikaystävän Antti Kurhisen. Artisti itse ei ymmärrä kohua.

Petri Nygård ei ymmärrä Sanon suoraan -kappaleestaan noussutta haloota. Miehen videossa useiden julkisuuden henkilöiden päät on yhdistetty aikuisviihdekuviin ja Nygård muun muassa esittää seksiaktia alastoman Henna Kalinaisen kuvan kanssa.

Kalinaisen poikaystävä, BB:stä tuttu Antti Kurhinen kirjoitti aiheesta tulikivenkatkuisen vastineen omille nettisivuilleen.

– On äijällä pokkaa haukkua kaikkia horoiksi ja ties mikskä lutkiksi! Jossain se raja menee ja se menee just siinä kun lauloit mun naisesta! Tommonen läski ruma paviaani ei varmaan pimppaa nahnykkään, paitsi ehkä maksamalla, Kurhinen lataa sivuillaan.

Kurhinen kirjoittaa varsin kärkevin sanankääntein, että haluaisi tehdä räppärin sukupuolielimistä munakasta, josta tosin miehen sanojen mukaan tulisi pahan makuista. Kirjoitustaan Kurhinen säestää usein kirosanoin ja halventavin ilmauksin.

– Minusta tuntuu, että Antti haukkui minut pahemmin blogissaan, kuin minä hänen tyttöystävänsä biisissä. Siinäkin biisissä vain toistan sen, mitä Henna itse toitotti BB-talossa, eli, että hän on kova panemaan, Nygård puolustautuu Viihdeuutisille.

Nygård kiistää, että kyseessä edes olisi solvaaminen, sillä omasta mielestään hän puhuu vain omista fantasioistaan.

– Onhan Henna hehkeä nainen ja minä vain haaveilen hänestä, Antti hänet saa lopulta pitää, joten olisi vaan ihan tyytyväinen elämäänsä. Lähinnä mua naurattaa tämä hässäkkä. Antti haukkui kirjoituksessaan minua pienimunaiseksi, kyllä mulla vähintäänkin on keskikokoinen, Nygård täräyttää.

Kurhinen puolestaan on edelleenkin tulistunut Nygårdille.

– Ihan sama jos haastaa mut niistä kirjoituksista, miten muuten mä voin suhtautua, jos joku ruma äijä panee mun naista ja puhuu siitä tolleen. Me aiomme ottaa yhteyttä juristiin ja poliisiin ja tiedustella, olisiko tässä riittävästi näyttöä kunnianloukkaukseen, Antti sanoo Viihdeuutisille.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä,tutustu

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat