Bayern Münchenissa jättimuutos – menestysluotsi pyysi sopimuksen purkua, 33-vuotias valmentajatähti suurseuran ruoriin

Nagelsmannin valmentaman Leipzigin tie Mestarien liigassa päättyi tällä kaudella neljännesvälieriin Liverpoolia vastaan.

Euroopan suurimpiin jalkapalloseuroihin lukeutuva Bayern München on tiedottanut, että Julian Nagelsmann on seuran uusi päävalmentaja. Nagelsmannin sopimus on viisivuotinen.

33-vuotias saksalainen saapuu Mestarien liigan hallitsevan voittajan peräsimeen kesällä Red Bull Leipzigista, jonka päävalmentajana hän on toiminut kesästä 2019. Ennen Leipzigia nuori Nagelsmann valmensi saksalaista Hoffenheimia vuodet 2016-2019.

Bayern kertoo tiedotteessaan, että Nagelsmannin palkkaus on seurausta nykyisen päävalmentajan Hansi Flickin pyynnöstä purkaa sopimus ja jättää seura tulevana kesänä.

Flickin oli alun perin määrä toimia Bayernin päävalmentaja vielä kahden vuoden ajan. Mediatietojen mukaan Flick siirtyy Saksan maajoukkueen päävalmentajaksi kesän EM-kisojen jälkeen.

Neljästi joukkueidensa kanssa Mestarien liigaan yltänyttä Nagelsmannia pidetään yleisesti yhteenä Euroopan lupaavimmista jalkapallovalmentajista.

Juttua muokattu kello 13.30. Lisätty mediatiedot Flickin tulevasta pestistä Saksan maajoukkueessa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja