Barbra Streisandin politikointi kuumentaa fanien tunteita

Barbra Streisandin tiedetään olevan kiihkeä demokraattien kannattaja.

Meneillään olevalla kiertueellaan hän käyttää tilaisuuden hyväkseen ja solvaa presidentti George W.Bushia oikein urakalla. Streisand on palkannut keikoilleen jopa Bushia matkivan imitaattorin. Konserteissa on tarjolla sellainenkin harvinaisuus kuin Streisandin ja Bushin duetto.

Osa Streisandin faneistaan ei kuitenkaan jaksa laulajan politikoinnista innostua. Heidän ohjeensa viihdyttäjälle kuuluu: pidä turpasi kiinni ja laula.

Fanien mukaan Streisandilta tuntuu unohtuneen se, että hänen faniensa joukossa on myös republikaaneja. Noin 200 euroa pääsylipustaan pulittaneen republikaanin on työlästä kuunnella Streisandin loputtomia palopuheita hallinnon ja yhteiskunnan tilasta.

- Pidä turpasi kiinni, karjaisi Streisand hiljattain New Yorkin Madison Square Gardenissa jonkun yleisön joukosta ihmeteltyä, onko kyseessä konsertti vai mahdollisesti jokin muu tilaisuus.

Laulaja on jo ehtinyt pahoitella itsehillinnän menettämistä, mutta Streisand-fani Margaret Ferrante ei voi käsittää tähden ideaa nöyryyttää republikaanien kannattajia.

- Hän ei konserteissaan esittele suurenmoista musiikillista lahjakkuuttaan, vaan mollaa osaa kalliit pääsyliput hankkineesta yleisöstään, Ferrante ihmettelee ja lisää, että häntä ei enää tulevaisuudessa kiinnosta Streisandin konsertin näkeminen.

Streisand-fani John Culverin viesti laulajalle on lyhyt mutta ytimekäs.

- Älä pure sinua ruokkivaa kättä, Barbra. Kyllä me kaikki tiedämme jo ennestään sinun poliittiset mielipiteesi. Pidä turpasi kiinni ja laula.

Barbra Streisandin tiedottaja vakuuttaa, että kritiikistä huolimatta Streisand ei muuta show'taan eikä vähennä estradilta sinkoavan politikoinnin määrää.

(MTV3-STT-Reuters)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja