Bahrainin prinsessa Nordic Business Forumissa: "Suomalainen koulutus on maailman huipputasoa"

Yritysseminaari Nordic Business Forumin yksi yllätysnimi, Bahrainin prinsessa, ylistää suomalaisen koulutuksen tasoa.

– Suomalainen koulutusjärjestämä on maailman kärkitasoa. Haluamme viedä näitä opetusmenetelmiä myös mukanamme Bahrainiin, prinsessa Sheikha Noora Al Khalifa sanoo toimittaja, uutisankkuri Peter Nymanin haastattelussa.

Bahrainin prinsessan mukaan myös johtamiseen liittyvät teemat kiinnostivat häntä Nordic Business Forumissa. Bahrainin prinsessa toimii muun muassa Medpoint-yrityksen toimitusjohtaja.

– Olen kirjoittanut paljon muistiinpanoja ja toivon oppivani entistä enemmän johtamisesta. Yleensä ihmiset ajattelevat, että johtaja on hierarkian ylimmällä portaalla, mutta johtajat tekevät myös asioita, joita muut eivät voi tehdä ja johdattavat alaisiaan oikeaan suuntaan, Al Khalifa pohtii.

Bahrainin prinsessa ei usko, että kulttuuritaustalla on merkittävästi vaikutusta johtamisen tapaan.

– Totta kai ihmisiä pitää pystyä ymmärtämään ja heidän taustansa täytyy tuntea, ennen kuin heitä voi johtaa hyvin. Mutta en usko, että kulttuurilla on suoranaisesti tekemistä johtamisen kanssa, prinsessa Sheikha Noora Al Khalifa sanoo.

Katso Bahrainin prinsessan haastattelu kokonaisuudessaan ylläolevalta videolta.

Parhaita paloja voi seurata myös suorana MTV Uutisten nettisivuilla suorana ja tallenteina.

Nordic Business Forum huikea kasvutarina 8:42

MTV Uutiset seuraa Nordic Business Forumia tiiviisti myös Twitterissä. Toimittajat Antti Mälkönen ja Salla Vuorikoski raportoivat koko päivän omilla tileillään - lisäksi voit seurata kaikkia #nbforum2015-twiittejä.

Katso myös, miten Kauppalehdessä nähdään tapahtuma: 

Lue myös:

    Uusimmat