Bachelor-miehet tekevät yllätyspäätöksen ruususeremoniassa: "Nyt on sellainen tilanne, että..."

Bachelor-miehet tekevät yllätyspäätöksen ruususeremoniassa: "Nyt on sellainen tilanne, että..." 1:35
Bachelor Suomi -kauden ensimmäisessä ruususeremoniassa miehet tekevät yllättävän päätöksen. 

Bachelor Suomi alkaa. Ensimmäisessä jaksossa sinkkunaiset tapaavat bachelorit. Ruususeremoniassa miehet tekevät yllättävän päätöksen. 

Bachelor Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 7.2. Mikko Parikan juontamassa ohjelmassa seurataan kahta poikamiestä, Sami Toiviaista ja Anton Aaltosta, jotka tapaavat sinkkunaisia.

Naiset pääsevät tutustumaan molempiin miehiin ja heillä on valta valita, kumpi miehistä kiinnostaa enemmän. Naisilla on mahdollisuus hyväksyä ruusu joko molemmilta tai vain heitä enemmän kiinnostavalta bachelorilta.

Kauden ensimmäisessä jaksossa naiset pääsevät tapaamaan bachelorit. Lyhyen cocktail-tilaisuuden aikana kukin nainen yrittää vuorollaan saada oman aikansa molempien bacheloreiden kanssa. Kun aikaa on rajallisesti, moni jää ilman yhteistä juttelutuokiota.

Tämä jää myös kaivertamaan bacheloreita, jotka tekevät ensimmäisessä ruususeremoniassa yllättävän päätöksen. Sen sijaan, että he lähettäisivät kaksi naista kotiin, he päättävät, että kukaan ei joudu tällä kertaa kotimatkalle. 

– Nyt on sellainen tilanne, että me ei olla valmiita päättämään. Meidän on pakko tutustua teihin paremmin. Kukaan ei lähde kotiin, Anton sanoo. 

– Me ei ehditty tutustua kaikkien kanssa. Se olisi ollut hirveän epäreilua, että olisimme tiputtaneet jotkut vain sen vuoksi pelistä pois, Sami sanoo. 

Sinkkunaiset ovat silmin nähden huojentuneita Samin ja Antonin päätöksestä. Tamperelainen Wera puhkeaa kyyneliin helpotuksesta. 

Katso videolta, mikä sai Weran kyynelehtimään!

Bachelor Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. Bachelor: Ruusun jälkeen alkaa MTV Katsomossa tiistiaisin. 

Bachelor Suomi on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat