Bachelor-Juhalta koskettava viesti Jutta Gustafsbergille: "Sinun kanssasi on kevyt kulkea, kiitos rakas"

Hyvinvointiyrittäjä Jutta Gustafsbergin miesystävä Juha Rouvinen julkaisi hellyyttävän kuvatekstin rakkaalleen.

Personal trainerina, fitness-urheilijana ja hyvinvointialan yrittäjänä tunnetun Jutta Gustafsbergin, 43, miesystävä Juha Rouvinen, 38, hemmottelee rakastaan Instagramissa. Bachelor-sarjasta tuttu komistus julkaisi söpön yhteiskuvan koskettavalla kuvatekstillä.

– Se määrä naurua ja iloa, jota saan sinun kanssasi kokea. Minne ikinä matkamme suuntautuu, sinun kanssasi on kevyt kulkea, kiitos rakas, Rouvinen hehkuttaa kuvatektissään.

Otoksessa tuore pariskunta syleilee toisiaan upeassa maisemassa Norjassa. Gustafstberg on hypännyt rakkaansa reppuselkään ja molemmat hymyilevät leveästi.

Hellyyttäviä yhteiskuvia parista on nähty huhtikuusta lähtien, kun Gustafsberg julkisti seurustelusuhteensa Facebook-päivityksessä.

Parisuhteen julkistamisen jälkeen rakastuneet vierailivat huhtikuussa 2017 suorassa Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksessä kertomassa suhteensa alkutaipaleesta. Gustafsberg paljasti, että kaikki alkoi ystävyydestä, joka syveni rakkaudeksi. 

– Meillä on jonkin verran historiaa taustalla ja olemme olleet hyviä ystäviä. Voin sanoa, että olen rakastanut Juhaa ystävänä ja tällä hetkellä olen myös rakastunut häneen, nainen sanoi.

– Tuntuu oikeastaan aika helpottavalta. Rakastuneena oleminen on parasta, Juha komppasi kultaansa lähetyksessä. 

Lue myös:

    Uusimmat