Avioparin häämatka peruuntui SAS:n lakon vuoksi vain päivää ennen reissua – Maria kuvailee pettymystään MTV Uutisille: "Vähän on meikit poskilla"

Maria Krestjanoffin piti lähteä huomenna aviopuolisonsa kanssa viiden viikon häämatkalle Yhdysvaltoihin. Suunnitelmiin tuli kuitenkin yllättävä muutos, kun lentoyhtiö SAS:n Ruotsin työntekijät aloittivat lakon.

Maria Krestjanoff sai tänään tietää lentonsa Los Angelesiin perutun SAS:n lentäjien lakon vuoksi. Uutinen oli erittäin järkyttävä, sillä hän oli lähdössä puolisonsa kanssa häämatkalle.

– Vähän on meikit ehkä poskilla ja tuli tirautettua pari kyyneltä. Harmittaa ihan vietävästi, Krestjanoff kommentoi MTV Uutisille kuultuaan lentojen peruuntumisesta tuoreeltaan.

Vuokra-auto ja hotellit varattuna

SAS ilmoitti peruneensa perjantaina 110 lentoa johtuen lentoyhtiön Ruotsin työntekijöiden lakosta. Peruttujen lentojen joukossa on Ruotsin, Euroopan ja kaukomaiden lentoja.

Krestjanoffin oli tarkoitus yhdessä puolisonsa kanssa ajaa Los Angelesista Miamiin viiden viikon aikana. Hän sanoo, että reissu voidaan todennäköisesti silti toteuttaa, mutta lähtöpäivä ja reissun sisältö ovat aikataulumuutosten vuoksi vielä auki.

– Vuokra-autoa oli sovittuna ja hotelli varattu. Me voidaan karsia reissua ja ajaa nopeammin, mutta taloudellisia tappioita tulee jonkun verran. Isossa kuvassa se on paha, koska rahaa ei ole kuin roskaa.

"Hukassa oleva fiilis"

Krestjanoff sanoo, että lentoyhtiö tiedotti lennon mahdollisesta peruuntumisesta ensimmäisen kerran alle vuorokausi matkan suunniteltua alkua. Hän olisi toivonut yhtiön varoittaneen heitä aiemmin. Ilmoituksen jälkeen hän on käyttänyt paljon aikaa käytännön asioiden selvittämiseen.

– En nukkunut viime yönä kuin kolme tuntia, Krestjanoff harmittelee.

Hän sanoo olleensa yhteydessä lentoyhtiöön ja matkatoimistoon, mutta toistaiseksi hääpari ei tiedä, koska he pääsevät lomamatkalleen.

– Nyt odotetaan, että saataisiinko uutta reititystä. Jos ei, niin pitää ottaa lusikka kauniiseen käteen ja sorvata itse. Nyt on hukassa oleva fiilis. 

Lue myös:

    Uusimmat