Mainos

Avioliitto erotti Hollywoodin tähtiparin?

Huhujen mukaan Reese Witherspoonin ja Jake Gyllenhaalin eron syynä olivat puheet avioliitosta.

Kolmen vuoden seurustelun jälkeen yksi Hollywoodin suosituimmista tähtipareista on eronnut. Us Weekly -lehden mukaan Reese Witherspoon, 33, ja Jake Gyllenhaal,29, lopettivat suhteensa joulukuun alussa.

Ystävän mukaan Gyllenhaal oli kertonut parin riidelleen jatkuvasti viimeisten kuukausien aikana ja lopullinen ero tapahtui puhelimitse.

– Se särki hänen sydämensä, lähde paljastaa.

Pari tapasi Rendition-elokuvan kuvauksissa. Heidän romanssinsa alkoi maaliskuussa 2007. Witherspoon oli tuolloin eroamassa aviomiehestään Ryan Philippesta, joka kanssa hänellä on tytär Ava, 10, ja poika Deacon, 6.

Gyllenhaal muutti Witherspoonin luokse kesäkuussa 2008. Lähteiden mukaan Witherspoonin avioero ja lapset olivat osasyy parin eroon. Gyllenhaal halusi hänen kanssaan naimisiin, mutta Witherspoon epäili rakkaansa sopivuutta lapsiensa isäpuoleksi ja aviomiehekseen.

– Reese tunsi painostusta uuteen avioliittoon, muttei ollut siihen valmis. Hän ei voinut antaa Jakelle tarpeeksi ja pelästyi.

Lähteen mukaan Gyllenhaal tuli hyvin toimeen lasten kanssa, mutta Witherpoonista tuntui, ettei hän ymmärtänyt miten vastuullisesta hommasta oli kyse. Lapsilleen omistautunut äiti pelkäsi myös, että hänen Jaken kanssa viettämänsä aika oli poissa lapsilta.

– Jake halusi Reesen kokonaan. Tuhlatessaan kaiken energiansa Jakeen, Reese tunsi ettei antanut lapsilleen tarpeeksi.

(MTV3 Helmi)

Lähde: Celebitchy, etonline.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.