AVAn maaliskuun sarjat inspiroituvat keväästä ja väreistä

Maaliskuu ja aavistus keväästä tuovat AVAlle lisää väriä ja energiaa.

Väreistä nautitaan etenkin monissa lifestyleohjelmissa, joissa trendejä tarkastellaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Pintaa syvemmälle päästään muotidokumenteissa, joissa Jean-Paul Gaultierin kaltaiset muotivaikuttajat kertovat omista päämääristään ja innoittajistaan.

Lifestyle

Britannian kauneimmat kodit ma klo 20 alkaen 5.3.

Melissa Porter ja Rhodri Owen etsivät Brittien unelmakotia tässä lifestyle-sarjassa. Kiinteistöt on jaettu kolmeen hintaryhmään: neljännesmiljoonan, puolen miljoonan ja miljoonan punnan kiinteistöihin. Nämä hintavat kodit edustavat Britannian parhaimmistoa niin arkkitehtuurin, sijaintinsa kuin persoonallisuutensakin puolesta. Talot vaihtelevat viktoriaanisista kodeista aina merenranta- ja joenrantakiinteistöihin.

Lomahaaveita ti klo 19.30 alkaen 6.3.

Tämä ohjelma on jokaisen innokkaan matkailijan unelma! Kirstie Allsopp ja Phil Spencer esittelevät upeita lomakohteita ja neuvovat, kuinka matkoista saa kaiken mahdollisen irti - matkustipa rahaa säästelemättä tai euroja venyttäen. Sarjassa matkustetaan mm. Ibizalle, Toscanaan, Kataloniaan, Malediiveille ja Marokkoon. Juontajat esittelevät joka viikko yhden matkakohteen ja kaksi hyvin erilaista tapaa nauttia siitä. Vinkkejä saavat niin budjettimatkailuun tottuneet kuin luksusta haluavat.

Annan ja Kristiinan tyylivinkit pe klo 19.30 alkaen 9.3.

Miten valitaan vartaloa imartelevat farkut ja millaiset ovat hyvät ripsenpidennykset? Uusi ohjelma jakelee hyväksi havaittuja tyylivinkkejä laajalla skaalalla meikkauksesta vaatevalintoihin ja terveyden edistämiseen. Ohjelmassa nähdään myös upeita muodonmuutoksia, kun uudistusta kaipaavien kandidaattien vaatevarasto pistetään uusiksi 500 dollarin budjetilla - haaste sekin! Hyviä neuvoja ja kärkeviä näkemyksiä kuullaan myös huippumuodin maailmasta, kun vierailevat asiantuntijat arvioivat muodonmuutoksia. Ohjelmaa juontavat muotitietoiset naiset Anna Wallner ja Kristina Matisic.

Viimeinen sauma ke klo 20 alkaen 14.3.

Muotilehti Ellen luova johtaja Joe Zee tuntee trendit kuin omat taskunsa ja osaa taitavasti ennakoida niiden nousut ja laskut. Niinpä hän on juuri oikea mies auttamaan inspiraationsa hukanneita muotisuunnittelijoita kohti menestystä. Joe annostelee suunnittelijoille sopivassa suhteessa sisäpiirin neuvoja, kannustusta ja rankkaakin palautetta. Ottavatko suunnittelijat vinkistä vaarin ja saavuttavatko heidän luomuksensa suuren suosion?

Pihasta paratiisiksi ti klo 14.30 alkaen 20.3.

Amerikkalaisessa realitysarjassa tunnettu maisema-arkkitehti Jamie Durie tiimeineen loihtii tylsistä, kuihtuneista ja tavallisista pihoista näyttäviä puutarhoja runsaine istutuksineen, yksilöllisine koristeineen ja viihtyisine oleilutiloineen. Sarjassa matkustetaan kohteisiin halki Yhdysvaltojen aina Kaliforniasta New Yorkiin, ja tiloista luodaan toinen toisistaan upeimpia vapaa-ajan viettopaikkoja ruokailutiloineen ja viheralueineen.

Sisustuksen maailma pe klo 20 alkaen 30.3.

Kattava ranskalainen sarja esittelee ilmiöitä, suunnittelijoita ja tyylejä sisustuksen ja arkkitehtuurin maailmasta. Viikoittaisen sisustuskohteen lisäksi jaksoissa tutustutaan huippusuunnittelijoihin ja heidän koteihinsa, ja käydään läpi uusimpia trendejä. Designin ystäville esitellään myös kuumimmat uutuusravintolat, butiikit ja hotellit ympäri maailmaa.

Dokumentit

AVA Dokumentti: Vivienne Westwoodin Lontoo ti 20.3. klo 21

Vivienne Westwoodin Lontoo on viihdyttävä matka pääkaupunki Lontoon läpi yhden maailman vaikutusvaltaisimpien muotisuunnittelijoiden kanssa. Dame Vivienne Westwood on mukaansatempaava luotsaaja ohjelmalle, jossa esitellään myös, mistä hän saa inspiraationsa lähteen ja elämänsä tarkoituksen. Kameraryhmällä on täysi työ pysyä perässä kävellen, juosten ja pyörällä, kun tämä 68 vuotias rautarouva kiertää Lontoota ja suosikkipaikkojaan.

AVA Dokumentti: Jean-Paul Gaultier, Haute Couturen kapinallinen ti 27.3. klo 21

Dokumentti (Jean-Paul Gaultier or how to subvert Haute couture) tutustuttaa katsojat muodin supervaikuttajaan, Jean-Paul Gaultieriin. Muotimaailman kauhukakaranakin tunnettu suunnittelija on uudistanut huippumuotia jättiaskelin tuomalla alusasujen vaikutteita vaatteisiin ja tekemällä korsetista salonkikelpoisen. Hänet tunnetaan myös muun muassa poptähti Madonnan Blonde Ambition -konserttikiertueelle suunnittelemista puvuistaan, joista kuuluisin lienee tötterönmuotoiset rintaliivit. Gaultier onkin määritellyt uudella tavalla huippumuodin rajat, ja juuri tästä syystä ala rakastaa häntä.

Dokumentti uusitaan su 1.4. klo 19 alkaen.

Muista myös

Pieniä ihmeitä ke klo 21 alkaen 7.3.

Bafta-palkittu sarja jatkuu uusin, 2. tuotantokauden jaksoin! Tuotantokauden avausjaksossa esikoistaan odottava 18-vuotias Janet saapuu sairaalaan. Raskaus tuli isona yllätyksenä koko lähipiirille. Mukana synnytyksessä on Mandy-äiti. Myös 22-vuotias Stephanie on tullut synnyttämään ensimmäisen lapsensa. Brittiläinen realitysarja seuraa sikäläisen synnytyssairaalan arkea iloineen ja suruineen neljänkymmenen kameran voimin. Lapsen syntymisen mullistava kokemus pystytään taltioimaan aidosti, dramaattisesti ja tunteellisesti unohtamatta hauskojakin hetkiä, kun tulevia vanhempia ja sairaalan henkilökuntaa seurataan aina sairaalan vastaanotosta kotiin pääsyn hetkeen saakka.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja