AVAlla tutkitaan kauneutta

Brittiläinen Totuuksia kauneudesta -dokumenttisarja kertoo nykypäivän kauneusihanteiden trendeistä ja vaaroista.

Kolme julkisuudesta tunnettua brittinaista tutkii nykypäivän kauneusihanteita ja äärisuuntauksia kauneuden, hoikkuuden ja nuoruuden tavoittelun näkökulmista.

Englantilainen tv-toimittaja, kirjailija ja laulaja Coleen Nolan tutkii ja kokeilee sarjan ensimmäisessä osassa itse uusimpia kotikonsteja ja metodeja, joilla nykynaiset yrittävät pysäyttää kroppansa ikääntymisen merkkien ilmestymisen.

Tunnettu brittiläinen mediapersoona ja Eternal -tyttöbändistä tutuksi tullut laulaja Louise Redknappin haaste toisessa jaksossa on karistaa raskausajan kerryttämät ylimääräiset kilot. Sarjan viimeisessä osassa englantilainen televisiokasvo ja radiojuontaja Fearne Cotton tutkii nykypäivän anoreksiaa ja tutustuu laihdutusta ihannoiviin pro-ana –nettisivustoihin ja ihmisiin näiden takana.

Jokainen jakso kuvaa naisten kokemuksia yhden kauneusihanteen näkökulmasta näiden tutustuessa kauneuden todelliseen hintaan. Mitä vaaroja piilossa luuraa, kun kyseessä on äärimmäisen ja epätodellisen kauneuden ihannointi ja siihen pyrkiminen?

Dokumenttisarja Totuuksia kauneudesta AVAlla keskiviikkona 29.2.2012, 7.3.2012 ja 14.3.2012 klo 23.50.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja