Avaa suusi sängyssä: Nämä ovat kaksi kiihottavinta lausetta

Suun avaaminen sängyssä kannattaa. Seksologi Logan levkoff ja seksikirjailija Ian Kerner paljastavat, mitkä lauseet saavat sekä naisen että miehen villiksi sängyssä.

Seksissä ei ole kysymys teknisestä suorittamisesta. Oikeiden asentojen sijaan kannattaa kiinnittää enemmän huomiota siihen mitä sanoo kumppanilleen.

– Eroottisesti lausuttujen sanojen sanominen tai kuuleminen stimuloi dopamiimin välitystä, millä on valtava merkitys kiihottumisessa. Eroottinen puhe voi lisätä psyykkistä ja fyysistä mielihyvää, seksistä kirjoittanut Ian Kerner paljastaa.

Seksipuhe voi kuitenkin olla vaikeaa ujoille tai niille, jotka eivät ole tottuneet puhumaan tuhmia.

– Useimmat naiset eivät ole varmoja, mikä kuulostaa seksikkäältä, joten he eivät sano mitään, seksologi Logan Levkoff myöntää.

Hiljaisuus sängyssä ei kuitenkaan takaa maksimaalista nautintoa. Levkoff ja Kerner opastavat, mitkä lauseet sängyssä saavat kumppanin villiksi. Asiantuntijat antavat vinkkejä myös omaan nautintoon.

Sano näin miehelle

"Saan aivan pian" on yksikertainen mutta tehokas lause.

– Tämä on kuin seksiversio pekonista, miehet yksinkertaisesti rakastavat sitä. Miehille on ylpeydenaihe olla upeita rakastajia ja sanomasi saa miehen vakuuttumaan, että hän on tyydyttänyt sinut. Ja mikä vielä parempaa, hän on saanut sinut täysin pois kontrollista, Levkoff sanoo.

– On upeaa jakaa orgasmi yhdessä kumppanin kanssa. Miehillä on toisinaan tapana laueta aiemmin kuin nainen, joten sanasi ovat hänelle myös merkki siitä, että hänkin voi tulla, Kerner sanoo.

Sano näin tuodaksesi mielihyvää itsellesi

Jos nainen haluaa tuottaa mielihyvää sekä miehelle että itselleen, hänen kannattaa kertoa, mikä on hänen mielestään kiihottavaa.

– Se on kuin söisit herkullista ruokaa - nautinnosta puhuminen saa ruoan maistumaan entistä maukkaammalta. Nautinnon kuvaileminen saa sinut pysymään myös paremmin hetkessä. Jos olet stressaantunut ja ajatuksesi harhailevat muualla, tapahtuman kuvaaminen saa sinut keskittymään siihen mitä tunnet. Kun mies tietää, että tykkäät siitä mitä hän tekee, hän muistaa sen jatkossakin, Kerner sanoo.

Lue myös:

AVA

Lähde: cosmopolitan.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja