Näin opettelet puhelinseksin salat

Puhelinseksi tuo seksielämään uusia ulottuvuuksia. Ujokin uskaltaa puhua tuhmia, kun vain virittäytyy oikeaan tunnelmaan.

Hyvän seksin harrastaminen ei välttämättä merkitse tunteja vällyjen alla. Jotta seksielämäsi pysyy kiinnostavana, petipuuhien lisäksi erotiikkaa kannattaa pitää yllä muutenkin kuin perinteisessä lähetyssaarnaaja-asennossa. Puhelinseksi on oiva valinta etenkin silloin, kun kumppani viettää aikaa muualla.

Seksuaalisia viritteitä voi saada monella eri tavalla. Kun on kyse erotiikasta, sukupuolielimemme eivät ole tärkeimmässä asemassa, vaan aivot. Käytä siis mielikuvitustasi ja olet valmis puhumaan tuhmia. Virittäydy oikeaan tunnelmaan jo ennen kun näppäilet hänen puhelinnumeronsa. Mies pääsee paremmin mukaan juoneen, kun et pilaa tunnelmaa jauhamalla samalla arkisista asioista.

Jaa kumppanisi kanssa eroottiset unelmasi, kerro hänelle yksityiskohtaisesti fantasioistasi ja opasta häntä vaihe vaiheelta, mitä toivoisit hänen sinulle tekevän. Hyväile itseäsi samalla kun puhut hänelle tuhmia. Kerro, mitä parhaillaan teet ja miltä se tuntuu.

Mikäli tuhmien puhuminen ujostuttaa, älä pakota itseäsi sanomaan mitään, mikä ei tunnu omaan suusi sopivalta. Puhelinseksiä voi harrastaa, vaikka ei haluaisikaan kutsua sukupuolielimiään roiseilla nimillä tai kuulostaa prostituoidulta. Mikäli sanat eivät tule ulos suustasi, anna poikaystäväsi ottaa ohjat. Kun pääset hyvään alkuun, huomaat nopeasti, että tuhmien puhuminen ei ole lopulta lainkaan vaikeaa.

MTV3/Helmi

Lähteet: cosmopolitan.com, yourtango.com

Kuva: Shutterstock/Stevanoviv Igor

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja