AVA Elokuva: Snow Angels

Kate Beckinsalen tähdittämä Snow Angels -elokuva nähdään AVAlla perjantaina 24.05. Oletko nähnyt leffan? Jaa elokuvakokemuksesi ja voita!

Koskettavassa draamassa ahdasmielisen pikkukaupungin asukkien kohtalot kietoutuvat toisiinsa julmilla tavoilla. Lukiolaispoika Arthur työskentelee samassa paikallisessa ravintolassa kuin hänen entinen lapsenvahtinsa Annie (Kate Beckinsale). Nainen on eronnut alkoholistimiehestään, joka koettaa epätoivoisesti tehdä parannusta.

(Snow Angels) Ohjaaja: David Gordon Green, USA 2007, 103'. Pääosissa: Kate Beckinsale, Sam Rockwell, Michael Angarano, Jeannetta Arnette, Griffin Dunne. Elokuva nähdään AVAlla perjantaina 24.05. klo 21.00.

"Muuten oli hyvä elokuva, mutta loppupuolella on sen verran raaka kohtaus, etten todellakaan suosittele herkille. Se on mielessäni vieläkin vaikka elokuvan katselusta on varmaan pari vuotta. No, oli ainakin mieleenjäävä elokuva." Anne-Mari


Oletko nähnyt Snow Angels -leffan? Jaa leffakokemuksesi ja osallistu kilpailuun. Kaikkien elokuvakokemusten kirjoittajien kesken arvotaan Finnkinon leffalippuja!Lue ohjeet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja