Mainos

Autot törmäsivät tunnelissa Norjassa - viisi kuoli

Norjassa Ulsteinissa on tapahtunut vakava auto-onnettomuus, kun kaksi henkilöautoa törmäsi illalla toisiinsa tunnelissa. Kaikki autoissa olleet viisi henkilöä kuolivat.

Norjalaisen uutistoimiston NTB:n mukaan autot syttyivät törmäyksen jälkeen tuleen. Ainakin toinen autoista ehti palaa täysin ennen kuin palokunta sai palon hallintaan. Poliisi ei vielä tiedä onnettomuuden syytä.

- Poliisi sai hälytyksen onnettomuudesta klo 21.12 sunnuntai-iltana. Kuumuuden ja savun takia meni kuitenkin aikaa ennen kuin palomiehet saivat uhrit ulos autoista, kertoo poliisin tiedottaja John Kåre Flo.

Flon mukaan uhreja ei voitu heti tunnistaa eikä heidän omaisiaan siten tavoittaa, joten poliisi ei antanut uhreista tarkempia tietoja.

Onnettomuus tapahtui Eiksundin tunnelissa, joka on yksi Norjan pisimpiä ja moderneimpia tunneleita. Tunneli on lähes 8 kilometriä pitkä ja sen syvin kohta kulkee 287 metriä merenpinnan alapuolella. Tunneli yhdistää länsirannikolla olevat Ulsteinin ja Örstan kunnat, jotka sijaitsevat parisataa kilometriä Bergenistä pohjoiseen.

Tunnelissa on 68 hätäpuhelinta, jotka tekevät automaattisen hälytyksen heti, kun joku nostaa puhelimen luurin.

(MTV3 - STT - NTB)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.