Asiat, joita naiset vihaavat sängyssä – mies, älä mokaa näin!

Pitkään jatkuva seksi ja sukupuolielinten hyväily sormin ovat yleensä hyviä asioita, mutta eivät aina – liian pitkään jatkuva jystö ja huono sormitekniikka pilaavat helposti naisen seksihimot. 

On muutamia asioita, joista vain harva nainen nauttii sängyssä. Jos et siis tiedä partnerisi kaipaavan kielen työntämistä korvaan tai sukupuolielinten runnomista, suosittelemme pysymään kaukana seuraavista asioista. 

Virhe 1: Pidennät yhdyntää liikaa 

Pitkään rakastelu on monesta naisesta ihanaa, mutta se ei tarkoita samaa asiaa kuin pitkä yhdyntä. Tuntikausia kestävä pumppaaminen tuntuu harvasta naisesta hyvältä – paikathan siinä kärsivät!

Sen sijaan: Hyvälle seksille ei ole minimi tai maksimipituutta – välillä on ihanaa rakastella tuntikausia, välillä taas pikainen akti on tervetullut. Oikean vastauksen löydät partneriasi tarkkailemalla. 

Virhe 2: Asennon vaihtaminen jatkuvasti

Seksioppaista saa lukea toinen toistaan mielikuvituksellisimmista asennoista, mutta jos partneri haluaa vaihtaa asentoa muutaman minuutin välein, jää nautinto vähemmälle huomiolle. 

Sen sijaan: Anna tilanteen viedä, äläkä huoli asentovaatimuksista. Yhdessä löydätte kyllä parhaan mahdollisen tekniikan. 

Virhe 3: Todella, todella huono sormitekniikka

Sukupuolielinten hyväilyssä vähemmän on usein enemmän, mutta rajansa kaikella. Jos tekniikkasi lähentelee hidasta sisään-ulos-tekniikkaa kahdella sormella, kannattaa kokeilla jotain muuta vaihteeksi. Myös liian rajut otteet heti kättelyssä eivät ole suositeltavia, jos et sitten tiedä naisesi oikeasti nauttivan siitä. 

Sen sijaan: Naisen sukupuolielimet ovat herkät ja nauttivat enemmän kevyestä kosketuksesta: kokeile aluksi vaikkapa klitoriksen hellää hierontaa kuin rajua runnomista. 

Virhe 4: Kielen työntäminen korvaan

Ihan oikeasti, älä_edes_kuvittele sitä. Varsinkin uuden seksipartnerin kohdalla suosittelemme pitämään kielen kaukana korvakäytästä, kiitos. 

Sen sijaan: Suutele kaulaa ja suuta! Joskus vanhat temput toimivat paremmin kuin pussillinen uusia ja ällöttäviä. 

Virhe 5: Oman syljen käyttäminen liukasteena

Sylkäiseminen naisen sukupuolielimille on tuttua pornoelokuvista, valitettavasti. Älä kokeile ainakaan ensimmäisellä seksikerralla, sillä monelle naiselle se toimii melkoisena himojentappajana. 

Sen sijaan: Jos tarvitsette liukastetta, käyttäkää liukastetta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja