Mainos

Asiantuntija paljastaa: Voiko seksitön liitto toimia?

Asiantuntija paljastaa yourtango.comille, voiko seksitön liitto toimia. Lisäksi hän opastaa, kuinka lähestyä toista pitkän tauon jälkeen.

Tutkimusten mukaan keskimääräinen amerikkalaispariskunta harrastaa seksiä kerran viikossa. Toisaalta joidenkin selvitysten mukaan amerikkalaispariskunnista 15 prosenttia ei ole harrastanut seksiä puolesta vuodesta vuoteen. Seksitön parisuhde ei siis ole kummallisuus. Osa pariskunnista ei tunne koskaan suurempaa vetoa toisiinsa. Toisilla himo sen sijaan hiipuu esimerkiksi kiireen, sairauden tai lapsen saannin jälkeen. Seksittömyyden syitä on yhtä monta kuin pariskuntiakin.

Sherry Amatenstein on opastanut työkseen pariskuntia, joilla ei ole ollut liitossaan seksiä kymmeneen vuoteen. Amatenstein muistuttaakin, että riippuu täysin pariskunnasta, voiko liitto olla onnellinen ilman seksiä. Jos seksittömyyttä käytetään aseena toista vastaan, mahdollisuudet onneen ovat vähäisemmät.

Kun pariskunta aloittaa seksin harrastamisen uudelleen pitkän tauon jälkeen, olo on kuin neitsyellä. Kömpelöä tunnetta voi välttää lähestymällä toista hitaasti.

– Katsokaa yhdessä eroottisia videoita tai viettäkää ilta hieroen toista. Seksiä ei tarvitse harrastaa heti kylmiltään, Amatenstein opastaa.


AVA

Kuvat: Shutterstock, Vgstudio

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.