Mainos

Asiakkaat raivoissaan BR-lelujen ja Toys ’R’ Usin konkurssista: Lahjakortit ja keräilytarrat eivät enää kelpaa

2:07
Kuluttajat seuraavat joulun jälkeisiä alennusmyyntejä.

Kuluttajat ovat turhautuneet lelukauppaketjun konkurssista, sillä osa liikkeistä on jo sulkenut ovensa, eivätkä lahjakortit käy kaikkialla.

Pohjoismaissa BR-lelut ja Toys 'R' Us -ketjut omistava tanskalainen Top-Toy-yhtiö on asetettu konkurssiin. Konkurssipyyntö tuli yhtiön hallitukselta.

Yhtiön verkkosivuilla kerrotaan, että osa kaupoista on yhä auki, ja ostettuja tuotteita voi vaihtaa niissä. Auki olevat kaupat on listattu täällä

Lahjakortteja ja kaupoista keräiltyjä tarravihkoja ei kuitenkaan ole hyväksytty tänään kaupoissa, selviää yhtiön Facebook-sivuilla käytävästä keskustelusta.

– Meillä jouluaattona isosisko halusi salaa ostaa kaksivuotiaalle pikkusiskolleen lahjakortin pukinkonttiin. Nyt kävi näin, yksi keskustelijoista harmittelee.  

Kilpailu- ja kuluttajaviraston mukaan konkurssiin menneellä liikkeellä on oikeus kieltäytyä vastaanottamasta lahjakortteja. 

Yhtiön ohjeistus

Yhtiö ohjeistaa asiakkaita lähettämään 30.11. jälkeen ostetut lahjakortit kuitteineen konkurssipesän sähköpostiosoitteeseen toptoy@gorrissenfederspiel.com.

Asiakkaan tulee esittää hyvitysvaatimus ja kertoa nimi ja pankkitilinumero hyvitystä varten. Viesti kannattaa lähettää englanniksi tai tanskaksi, sillä konkurssipesän hoitaja on tanskalainen. 


Juttua päivitetty 29.12. klo 14:33: Yhtiön ohjeistus lisätty. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja