Asap Rocky teki sen viimein – vahvisti rakastuneena seurustelevansa Rihannan kanssa: "Hän on se oikea"

2:06
Asap Rocky todisti oikeudessa elokuussa 2019.

Asap Rocky vahvistaa viimein pitkään velloneet suhdehuhut.

Räppäri Asap Rocky, 32, vahvistaa vihdoin suhteensa poptähti Rihannan, 33, kanssa GQ-lehden haastattelussa. Räppäri ei paljastanut tarkempaa tietoa siitä, kuinka pitkään pariskunta on seurustellut. Kaksikko on kuitenkin viihtynyt yhdessä toisinaan jo vuodesta 2012 lähtien. 

Nyt pariskunta on kuitenkin virallisesti yhdessä. Asap Rocky ylistää haastattelussa vakiintunutta parisuhdettaan. 

– On niin paljon parempaa, kun sinulla on se oikea. Hän on ehkä miljoona kertaa parempi kuin muut. 

– Kun tiedät, niin tiedät. Hän on se oikea. 

Muusikkoparilla on paljon yhteistä myös omien juuriensa puolesta: Rihanna on kotoisin Barbadokselta, josta myös Asap Rockyn isä on aikoinaan muuttanut Yhdysvaltoihin. Asap Rocky kertoo viettäneensä viime joulun yhdessä Rihannan kanssa Barbadoksella, joka oli tuntunut kuin "paluulta kotiin" räppärin mielestä. 

– Se oli hullua. Olen aina kuvitellut, millaista isälläni oli ennen kuin hän tuli Amerikkaan. Ja pääsin vierailemaan niissä paikoissa, ja uskokaa tai älkää, siinä oli jotain nostalgista. Se oli vierasta, mutta samalla tuttua. 

Räppäri puhui haastattelussa myös mahdollisesta perheen perustamisesta tulevaisuudessa. 

– Jos se on kohtaloni, niin ehdottomasti. Luulen, että olisin uskomaton, todella ihmeellinen isä kaikin puolin. Minulla olisi todella cool lapsi. Erittäin. 

Asap Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers joutui vuoden 2019 kesällä vankilaan Ruotsissa seurauksena katutappelusta Tukholmassa. Tapauksesta tuli todellinen kansainvälinen selkkaus, kun sen aikainen Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump otti kantaa asiaan vaatimalla henkilökohtaisesti muusikon vapautusta. 

Räppäri kertoo haastattelussa olleensa erittäin kiitollinen presidentin kiinnostuksesta hänen tapaukseensa. Samalla Asap Rocky oli myös huolissaan siitä, että Trumpin kiistanalainen kiinnostus asiaa kohtaan voisi olla haitallista. 

Asap Rocky oli lopulta tutkintavankeudessa noin kolmen viikon ajan, jonka jälkeen hänet vapautettiin. Syyskuussa 2019 räppäri sekä hänen kaksi seurueensa jäsentä tuomittiin Tukholman käräjäoikeudessa kahden vuoden ehdolliseen vankeuteen sekä maksamaan noin 1200 euroa korvauksia pahoinpitelyn uhrille. Lisäksi tuomitut joutuivat maksamaan uhrin oikeudenkäyntikulut. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja